Andre plenpleieprodukter

Velkommen til kategorien "Andre produkter for gresspleie", der du finner alle de nødvendige produktene for etablering og vedlikehold av en sunn plen. Her tilbyr vi et bredt utvalg av nyttige tilbehør og beskyttelsesmidler for plener til konkurransedyktige priser. Velg førsteklasses kvalitet og oppdag hvordan du kan forbedre plenen din ytterligere for å gjøre den enda vakrere!

Hvis du planlegger å etablere en ny plen eller hvis din eksisterende plen trenger omfattende foryngelse, bør du vurdere å kjøpe vår Target gressjord i en generøs 50-liters pakke. Denne høykvalitets blandingen av fin torv og middels torv er beriket med næringsstoffer som fremmer kraftig og sunn gressvekst. I tillegg tilbyr vår butikk et utvalg effektive ugressmidler. Disse produktene er spesielt formulert for å eliminere ugress fra plenen din effektivt. Vi anbefaler spesielt Mniszek Ultra 070EW, et kraftig ugressmiddel som utrydder ugress fullstendig, inkludert røttene. Vær trygg på at alle produktene i denne underkategorien er trygge å bruke på plener og vil ikke skade plenen din. Klikk bare på produktnavnet for å lese den detaljerte beskrivelsen og finne ut hvilke spesifikke ugress det er rettet mot. Og hvis du leter etter flere topprangerte ugressmidler for plener, ikke glem å besøke vår avdeling "Beskyttelse mot insekter, skadedyr, sykdommer og ugress" for det bredeste utvalget av pålitelige plantevernmidler.

Å skape og vedlikeholde en imponerende plen trenger ikke å være arbeidskrevende eller dyrt! For å oppnå bemerkelsesverdige resultater med minimal innsats, kan du utforske vårt utvalg av plenpleieprodukter. Du kan handle raskt, enkelt og rimelig, med den ekstra bekvemmeligheten med gratis hjemlevering!

224.00 kr
276.57 kr
1,000.29 kr