• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Torbe za kupovinu

Upotreba višekratnih torbi za kupnju temelj je ekološkog načina života. Zbogom jednokratnim plastičnim vrećicama koje se brzo troše i postaju opasan otpad nakon samo jedne upotrebe. Istražite naš stilski asortiman torbi za kupnju dostupnih u različitim dizajnima i veličinama koje trenutno imamo na zalihi! Odaberite svoju omiljenu danas i doprinesite zelenijem planetu.

Savršena torba za kupnju prostrana je, izdržljiva i laka za nošenje. Ako tražite torbu koja može prenijeti namirnice za nekoliko dana, razmislite o torbama za kupnju Big Kostka (55 x 40 x 30 cm) i Bonjour (45 x 40 x 18 cm), dostupne u našoj trgovini po konkurentnim cijenama. Ne zanemarite naše manje, ali jednako čvrste opcije, poput torbi za kupnju Marine (26 x 26 x 12 cm) i White Herbs (34 x 36 x 22 cm). Istražite druge uzorke, kao što su Zebra Pruge, Leptiri, Simpatični Psići, Bajkovito Drvo i zadivljujuća serija Europskih Putovanja s prikazima Londona, Rima i Amsterdama. Svi spomenuti modeli napravljeni su od polipropilena, materijala poznatog po otpornosti na vodu, kidanje, cijepanje i lomljenje pod teškim teretima.

Za one koji preferiraju prirodne tkanine, imamo jedinstvene dizajne koji se mogu složiti i držati pri ruci u ruksaku ili džepu. Razmislite o sklopivoj torbi za kupnju (43 x 42 cm) s dražesnim motivom pande, koja se može kompaktno spremiti u obliku ove simpatične životinje, ili odaberite veću veličinu (42 x 60 cm) s klasičnim uzorcima poput pepita, makovih cvjetova ili novinskog tiska. Ako ste skloni modernom dizajnu, naša najmodernija opcija je torba Lily, elastična i čvrsta veličine 16 cm, dostupna u pastelnim ili svijetlim, živim bojama poput fuksije, blijedo plave, koraljno crvene, limeta zelene, menta zelene i staro ružičaste. Dostupne su i veće veličine, 20 i 30 cm.

Uzmite trenutak da pregledate naš izbor, učinite svoj izbor i iskoristite našu pogodnu uslugu dostave na kućnu adresu!

Pozivamo vas da prigrlite održivost naručivanjem iz našeg izbora ekoloških torbi za kupnju. Svaki model u našoj trgovini ne samo da je trajan i dobro izrađen, već je i ukrašen trendovskim dizajnom i razumno cijenjen. Posjedovanje više od jedne znači da nikada više nećete morati ovisiti o jednokratnim plastičnim vrećicama. Pridružite nam se u ekološki svjesnom izboru - to jednostavno ima smisla!