• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Shoppingkassar

Att använda återanvändbara shoppingkassar är en hörnsten i en miljövänlig livsstil. Säg adjö till engångsplastpåsar som slits ut snabbt och blir farligt avfall efter bara en användning. Utforska vårt stiliga sortiment av shoppingkassar, tillgängliga i olika designer och storlekar som vi för närvarande har i lager! Välj din favorit idag och bidra till en grönare planet.

En perfekt shoppingkasse är rymlig, hållbar och lätt att bära. Om du letar efter en kasse som kan transportera flera dagars matinköp, överväg våra Big Kostka (55 x 40 x 30 cm) och Bonjour (45 x 40 x 18 cm) shoppingkassar, tillgängliga i vår butik till konkurrenskraftiga priser. Förbise inte våra mindre, men lika robusta alternativ, såsom Marine (26 x 26 x 12 cm) och White Herbs (34 x 36 x 22 cm) shoppingkassar. Utforska andra mönster, som Zebra Stripes, Fjärilar, Söta Valpar, Sagoträd och den fantastiska serien Europeiska Resor som presenterar London, Rom och Amsterdam. Alla de nämnda modellerna är tillverkade av polypropylen, ett material känt för sitt motstånd mot vatten, rivning, skärning och brott under tunga laster.

För dem som föredrar naturliga tyger har vi unika designer som kan vikas och hållas till hands i din ryggsäck eller ficka. Överväg den vikbara (43 x 42 cm) shoppingkassen med ett charmigt pandamotiv, som kan förvaras kompakt i form av detta bedårande djur, eller välj en större storlek (42 x 60 cm) med klassiska mönster som hundtand, vallmo eller tidningsutskrift. Om du lutar åt modern design är vårt trendigaste alternativ Lily, en 16 cm elastisk och stadig kasse tillgänglig i pastell eller ljusa, levande färger som fuchsia, blek blåbär, korallröd, limegrön, mintgrön och antikrosa. Större storlekar, 20 och 30 cm, finns också tillgängliga.

Ta ett ögonblick för att bläddra igenom vårt urval, gör ditt val och dra nytta av vår bekväma hemleveranstjänst!

Vi inbjuder dig att omfamna hållbarhet genom att beställa från vårt urval av miljövänliga shoppingkassar. Varje modell i vår butik är inte bara hållbar och väl tillverkad, utan också smyckad med trendiga design och rimligt prissatt. Att äga mer än en innebär att du aldrig mer behöver förlita dig på engångsplastkassar igen. Gå med oss i att göra ett miljömedvetet val - det är helt enkelt vettigt!