• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Чанти за пазаруване

Използването на многократни пазарски чанти е основополагащо за екологичния начин на живот. Сбогом на еднократните пластмасови торбички, които се износват бързо и се превръщат в опасни отпадъци след само една употреба. Разгледайте нашия стилен асортимент от пазарски чанти, налични в различни дизайни и размери, които в момента имаме на склад! Изберете любимата си днес и допринесете за по-зелена планета.

Перфектната пазарска чанта е просторна, издръжлива и лесна за носене. Ако търсите чанта, която може да пренася продукти за няколко дни, помислете за пазарските чанти Big Kostka (55 x 40 x 30 см) и Bonjour (45 x 40 x 18 см), налични в нашия магазин на конкурентни цени. Не пропускайте и нашите по-малки, но също така здрави опции, като чантите Marine (26 x 26 x 12 см) и White Herbs (34 x 36 x 22 см). Разгледайте и други модели, като Zebra Stripes, Butterflies, Cute Puppies, Fairy Tale Tree и впечатляващата серия European Travels, представяща Лондон, Рим и Амстердам. Всички споменати модели са изработени от полипропилен, материал, известен с устойчивостта си на вода, скъсване, раздиране и чупене под тежест.

За тези, които предпочитат естествени материи, предлагаме уникални дизайни, които могат да бъдат сгънати и лесно съхранявани в раница или джоб. Обмислете сгъваемата чанта за пазаруване (43 x 42 см) с очарователен панди мотив, която може да бъде компактно съхранявана под формата на това мило животно, или изберете по-голям размер (42 x 60 см) с класически десени като пепит, макови цветове или вестникарски принт. Ако се вълнувате от модерен дизайн, нашата най-тренди опция е Lily, 16 см еластична и здрава чанта, налична в пастелни или ярки, живи цветове като фуксия, бледа боровинка, коралово червено, лимонено зелено, ментово зелено и антично розово. Предлагат се и по-големи размери, 20 и 30 см.

Отделете момент, за да разгледате нашия асортимент, направете своя избор и се възползвайте от нашата удобна услуга за доставка до дома!

Поканваме ви да об embraceпете устойчивостта, като поръчате от нашия избор на екологични пазарски чанти. Всеки модел в нашия магазин не само е издръжлив и добре изработен, но и е украсен с модерни дизайни и се предлага на разумни цени. Притежанието на повече от една означава, че никога повече не трябва да разчитате на еднократни пластмасови торбички. Присъединете се към нас в избора на еко-съзнателност - това просто има смисъл!

5.17 лв
11.87 лв