• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Noži

Noži vseh vrst - vključno z brsti in cepilnimi rezili - so dodatki, brez katerih noben vrtnar ne more storiti. Rezila vrhunske kakovosti, odporna proti motnjanju in skrbno profilirana, zagotavljajo učinkovit in udoben rez. Orodja, ki so na voljo v tem razdelku naše vrtne spletne trgovine, bodo olajšala delo ne samo v sadovnjakih!

Če iščete zanesljive rezila, ki bi jih lahko uporabili pri številnih različnih nalogah, je to točno kraj, kjer jih boste našli! Naročite srbec za ročno košnjo rastlin, ki vam bo omogočil, da se takoj znebite plevela in gostih gomoljev divje trave ali 16-metrskega mačeta s plastičnim ročajem, ki se izkaže, da je nujno potreben za izkoreninjenje zapuščenih vrtičkov. Morda boste potrebovali tudi vilicni nož Billhook podjetja Fiskars - praktični zložljivi nož s širokim rezilom, ki ga lahko vedno nosite s seboj. Če imate lastno cvetlično posteljo ali je vaš balkon napolnjen s cvetjem, kupite Cvetne škarje podjetja Fiskars, ki vam omogočajo vzdrževanje reda med rastlinami za venenje. Nudimo tudi pestro izbiro nožev in rezil za uporabo v gospodinjstvu. Če se naveličate nožev, vam priporočamo 12-centimetrski paradižni nož Functional Form podjetja Fiskars in priročen 7-centimetrski nož za luščenje s širokim, udobnim ročajem. Ta in drugi vsakodnevni pripomočki za vrt in domačo uporabo so na voljo po dostopnih cenah tukaj!

Bodite na tekočem in iščite posebne ponudbe - nenehno si prizadevamo ponuditi najširši izbor priročnih vrtnih orodij, s tem pa ves čas razširimo našo ponudbo. V tej zelo vrtni trgovini so na voljo noži, rezila in noži vrhunske kakovosti. Kliknite, poglejte in naročite - tukaj boste nakupovali v manj kot petih minutah!