• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Grablje

Bi radi kupili grablje, ne da bi zapravili bogastvo? Nekaj jih lahko naročite v naši trgovini s cenovno ugodno dostavo na dom. Nudimo široko izbiro različnih tipov grabljev: široke za večje površine, kot tudi majhna ročna orodja za natančno delo na mejah. Spodaj so navedeni vsi naši izdelki!

Če iščete grablje, ki bo celo tla in ga očistite kamenja, vejic in drugega legla, investirajte v jeklene grablje 18 palčkov z rešetko in 130 cm dolgo leseno gredjo (na voljo je tudi model s 16 zobmi) . Njegova široka glava zagotavlja hitro delovanje in dolga gred - dolg doseg. Težka 10-palčna grablje z 120 cm dolgim lesenim jaškom je naš predlog za manjše obrobe, postelje in poti. Tu najdete tudi kakovostne listne grablje. Ne iščite več majhne 43-centimetrske ERGO loparske glave iz CELLFAST-a, ampak jo preprosto naročite tukaj v naši trgovini. Če imate raje orodja za splošno rabo, kupite univerzalno 37-cm cm kovinsko grablje ERGO od CELLFAST, ki je primerno tako za pospravljanje travnikov kot za glajenje tal na mejah. Ne pozabite na manjša ročna orodja, ki vam bodo omogočala vzdrževanje reda na cvetličnih gredicah in v balkonskih škatlah. Majhna 8-zobna grabljeva na 60-centimetrskem ročaju je lahko orodje, ki je idealno za delo na mejah, gosto posajenih s trajnicami, medtem ko se motika / lopata 2-in1 izkaže za nujno potrebno za sajenje novih rastlin in odstranjevanje plevela globoko doseganje korenin. Na voljo je veliko več odličnih in funkcionalnih vrtnih orodij - samo poglejte si slike!

Ponujamo grablje različnih velikosti, z ali brez ročajev - po konkurenčnih cenah in po dostopni dostavi do vaših vrat. Ne odlašajte, izkoristite naš obsežen paket in uživajte v priročni spletni nakupovanju, ne da bi čakali v čakalnih vrstah, prenašali težke tovore in preplačevali. Imamo vse, kar vaš vrt potrebuje. Oglejte si nas!