• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Lopate, lopate in gladilke

Lopate in lopate so na vrtu vse leto koristne. Če se sprašujete, kako izbrati tistega, ki bi najbolje služil svojemu namenu, je tu odgovor!

Tržnica vrtnih semen ponuja širok in raznolik izbor lopatov in lopatov za vse priložnosti. Če potrebujete novo orodje, s katerim obrišete zemljo na mejah in izkopljete luknje za sajenje dreves, naročite nizko vrtno lopatico z dolžino 190 mm z lesenim ročajem 90 cm. Delovni del predlaganega orodja je posebej profiliran za vožnjo po trdih tleh, in ker je izdelan iz praškastega jekla, je odporen proti koroziji in deformaciji. To splošno orodje je na voljo po dostopni ceni tukaj. Če iščete trdo lopatico z jeklenim ročajem, vam priporočamo ostrižno lopatico iz nepogrešljive blagovne znamke Fiskars ali pa Straight ERGO lopatico znane blagovne znamke CELLFAST. Ta podkategorija vključuje tudi trpežne premoge, pesek, lopate za odpadke, ki bi vam lahko pomagali tudi pri odstranjevanju drugih težkih bremen. Naročite lopato za premog s kovinskim ročajem DIY ali pesek s 100-cm T ročajem. Ta kakovostna orodja s širokimi glavami zagotavljajo hitro in učinkovito delo. Če iščete manjše gladilke za presajanje in sajenje novih rastlin, si oglejte našo linijo PASTEL CELLFAST. Ozka loputa PASTEL s priročnim ročajem zagotavlja visoko delovno udobje. Enako velja za ročno gladilko Lucy in gladilko QuikFit iz podjetja Fiskars.

Kot vidite, je naša ponudba res široka in raznolika. Lahko vam ponudimo lopatice, lopate in gladilke, potrebne za opravljanje vseh vrst vrtnarskih opravil. Samo poglejte, kaj imamo na voljo za vas. Slike izdelkov odražajo dejanski videz izdelkov, medtem ko opisi ponujajo podrobne informacije o določenih modelih. Počutite se povabljene, da jih brskate in vam želimo prijetno nakupovalno potovanje!