• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Lopate, lopate in gladilke

Lopate, lopate in motike so ključna orodja v vrtu skozi vse leto. Če se sprašujete, kako izbrati tisto, ki bo najbolje zadovoljila vaše potrebe, imamo odgovore za vas!

Garden Seeds Market ponuja širok in raznolik izbor lopat, lopat in motik za vse vaše vrtnarske potrebe. Če potrebujete novo orodje za kopanje zemlje ob robovih ali izkopavanje lukenj za sajenje dreves, razmislite o naši 190 mm narebreni vrtni lopati z 90 cm lesenim ročajem. Posebej oblikovani del te orodja je zasnovan za lažje prebijanje trde zemlje, izdelan pa je iz praškasto premazanega jekla, kar ga naredi odpornega proti koroziji in deformaciji. To vsestransko orodje je na voljo po dostopni ceni v tej kategoriji. Če iščete trdno lopato z jeklenim ročajem, priporočamo ostro trdo lopato priznane blagovne znamke Fiskars ali ravno ERGO lopato blagovne znamke CELLFAST. Ta podkategorija vključuje tudi vzdržljive lopate za premog, pesek in smeti, ki vam lahko pomagajo obvladovati težke obremenitve. Razmislite o lopati za premog z ročajem iz kovine za izdelavo doma ali lopati za pesek s T-ročajem dolgim 100 cm. Ta visokokakovostna orodja z širokimi glavami zagotavljajo hitro in učinkovito delo. Če potrebujete manjše motike za presajanje in sajenje novih rastlin, si oglejte našo linijo PASTEL CELLFAST. Ozka PASTEL motika s priročnim ročajem zagotavlja udobno delovno izkušnjo. Enako velja za ročno motiko Lucy in motiko QuikFit blagovne znamke Fiskars.

Kot lahko vidite, je naša ponudba res široka in raznolika. Lahko vam dobavimo lopate, lopate in motike, potrebne za izvajanje vseh vrtnarskih nalog. Preprosto si oglejte, kaj imamo za vas. Slike izdelkov natančno prikazujejo videz izdelkov, opisi pa zagotavljajo podrobne informacije o določenih modelih. Vabimo vas, da jih raziščete, in vam želimo prijetno izkušnjo nakupovanja!