• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Razpršilci

Odkrijte izjemno kakovost Razpršilcev, navedenih spodaj, ki vključujejo izdelke priznanih in visoko cenjenih blagovnih znamk. Oblikovani z mislijo na vašo varnost in udobje, naša izbira vključuje izjemno poljsko znamko Kwazar. Ne glede na to, ali skrbite za rastline v loncih in balkonske cvetlice z našimi kompaktnimi ročnimi razpršilci ali upravljate večje površine s profesionalnimi vrtnimi razpršilci pod tlakom različnih zmogljivosti, imamo, kar potrebujete. Raziščite našo ponudbo in najdite popoln razpršilec, ki bo izpolnil vaša pričakovanja - zagotovljeno zadovoljstvo!

Razmišljate, kateri razpršilec najbolje ustreza vašim potrebam? Za zalivanje in gnojenje rastlin v loncih razmislite o ročnih razpršilcih “Groszek” 0,6 l ali “Bratek” 1,0 l, oba ponujena po konkurenčnih cenah. Ročni razpršilec “Mercury Super 360”, na voljo v 0,5 l in večjih velikostih, zagotavlja dosleden, enakomeren tok v katerem koli položaju, tudi po sprostitvi ročaja. Za zahtevnejše naloge so trpežni, lahki in cenovno ugodni ročni razpršilci NIX HD ACID in NIX HD SOLVENT odporni na kisline in večino kemičnih snovi. Za nadzor bolezni, škodljivcev, insektov in plevela izberite med našimi učinkovitimi, robustnimi in lahkim pršilniki pod tlakom. 2,0 l “Gaja” in 3,0 l “Orion Super” sta idealna za manjše vrtove, na voljo so tudi večje različice 9 l in 12 l. Za večje zelenjavne vrtove in sadovnjake razpršilci pod tlakom 15 l “Neptun” ali 18 l “Słonecznik (Sončnica)” omogočajo enostavno in varno uporabo. Preberite naše opise izdelkov za več podrobnosti in ne pozabite preveriti našega cenovno ugodnega asortimana dodatkov za razpršilce, vključno s črpalkami, teleskopskimi palicami, ročaji, cevmi in šobami.

Obiščite našo kategorijo Razpršilcev danes, kjer vas čaka vaš idealni razpršilec. Naročite zdaj za hitro dostavo na dom in izboljšajte uspeh vašega vrtnarjenja!