• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Vrtne škarje, obrezovalniki in loparji

Izberite najvišjo kakovost in kupite vrtnarske škarje, obrezovalce in žage z hitro dostavo kar na vaša vrata! Naša spletna trgovina za vrtne izdelke ponuja izključno preverjene, trpežne in vsestranske modele. Ne oklevajte in poglejte, kaj vam lahko ponudimo!

Če potrebujete trdno in močno obrezovalko, ki lahko prereže tudi najbolj suhe in trde veje, razmislite o naložbi v obrezovalko P43 FINGERLOOP Anvil, ki je enako primerna za levičarje in desničarje. Morda boste potrebovali tudi močno obrezovalko P53 POWER LEVEL Lever-anvil od Fiskars, ki ima ročaje iz ojačanega poliamida. Za rezanje debelih vej bo lažje z 46-centimetrsko obrezovalko HOOK L70 Bypass, spet od Fiskars, katere jeklene rezila so prevlečena s zaščitnim slojem in z lahkoto obvladujejo veje debeline do 4 cm! Priporočamo tudi posebno obrezovalko za cepljenje grmov in dreves, ki je primerna za bolj ambiciozne vrtnarje in je na voljo s tesnilnim trakom. Ta orodja vam bodo zagotovo pomagala gojiti močna in zdrava cepljenja! Poleg tega ponujamo zanesljive ravne travne škarje, žage za obrezovanje živih mej in velike, praktične in ostre vrtnarske škarje in obrezovalce. Vse izdelke, ki jih najdete v tej kategoriji, so izdelane iz materialov vrhunske kakovosti, pri čemer so jeklene rezila prvega razreda zagotavljajo odlično funkcionalnost in odpornost proti zatupljenju, medtem ko so plastični ročaji ojačani s steklenimi vlakni, ki omogočajo udoben oprijem za največje udobje pri delu.

Vabimo vas, da naročite vrtnarske škarje, obrezovalce in žage blagovke Fiskars in druge dobavitelje profesionalne vrtnarske opreme. Prihranite z našimi vedno ugodnimi cenami, posebnimi ponudbami in sezonskimi prodajami! Ne pozabite preveriti pogojev brezplačne dostave - zagotavljamo vam, da boste v naši spletni trgovini za vrtnarjenje našli vse, kar potrebujete za svoj vrt, brez pretiranega obremenjevanja svojega proračuna. Dajte nam priložnost!

14.33
24.40
26.69