• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Osi

Bogata ponudba naših vrtnih orodij vključuje seveda sekire različnih velikosti, od majhnih lahkih orodij, ki so idealna za manjša gradnja in urejanje, do močnih cepilnih osi, ki so najbolj primerne za sekanje lesa. Oglejte si naš izbor in se prepričajte, da vam ni treba zapraviti bogastva na sekiri visokega razreda!

Če potrebujete lahko sekiro za splošno rabo za vrt in gospodinjstvo, investirajte v univerzalno sekiro ERGO 0,6 kg / 26 cm od CELLFAST. Če vas zanima večji model, si oglejte univerzalno sekiro ERGO 1,1 kg / 43 cm ali 1,6 kg / 61,5 cm. Rezilo iz indukcijsko kaljenega jekla in ročaj ojačan s steklenimi vlakni zagotavljata učinkovito in varno delo. Če posadite drevo ali sesekljate drva, je zelo močna sekira za cepitev ERGO - 1,2 kg / 45 cm od CELLFAST in večji modeli iz iste linije izdelkov (1,6 kg / 61,5 cm, 2,5 kg / 64 cm in 2,7 kg / 93 cm). Oglejte si naše cepne osi Fiskars, ki so na voljo tudi v velikostih od M do XL. Največji so namenjeni sekljanju debla s premerom nad 30 cm. So trdni, trpežni in se ne bodo obrabili niti po težki uporabi. Vsa vrtnarska orodja, ki jih ponujamo, so originalni izdelki priznanih, vodilnih blagovnih znamk, ki so na trgu prisotni že leta. Vrhunsko kakovost lahko kupite le v naši trgovini.

Naročite osi Fiskars in CELLFAST po konkurenčnih cenah z brezplačno dostavo na dom. In vedno se spomnite, da so visokokakovostna vrtna orodja donosna naložba v vaše delovno udobje, zdravje in varnost. Takšna orodja boste našli v naši spletni trgovini, ne da bi domačega proračuna ogrozili. Preizkusite nas!