• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Kaasmaken en zuivelproducten

Kaas maken en zuivelbereiding is een boeiende hobby die plezier perfect combineert met praktische toepasbaarheid. Met slechts een vleugje begeleiding van ons kunt u gemakkelijk zelfgemaakte kaas en yoghurt bereiden die niet alleen de smaakpapillen verwennen met hun smaak en aroma, maar ook vrij zijn van kunstmatige toevoegingen. En geloof ons, het is eenvoudiger dan u denkt!

Wij presenteren trots onze hoogwaardige, herbruikbare kaasdoeken. Afhankelijk van de kaasvariant die u wilt maken, kunt u kiezen uit de Kaasdoek - Klinek - 45 cm, Kaasdoek - Salami - 65x14 cm of het Rechthoekige kaasdoek - 90x100 cm. Het volgende op uw lijst zouden onze kaasvormen moeten zijn, die uw zuiveldelicatessen onweerstaanbaar aantrekkelijk zullen maken. We hebben vormen geschikt voor stremsel-gebaseerde kaas en diverse zachte kazen. Opties zoals de Rechthoekige kaasvorm voor 1500 g kaas, Ronde kaasvorm voor 1000 g kaas, en de charmante Hartvormige kaasvorm van 80 g staan allemaal klaar voor uw inspectie. En als u een yoghurtliefhebber bent, vergeet dan niet om onze containers voor zelfgemaakte yoghurt te bekijken! Geen kaasbereidingsreis is compleet zonder een kaaspers. Blader door onze collectie en vind er een tegen een fantastische prijs. Gedetailleerde technische specificaties worden verstrekt voor elk model. En voordat u uw bestelling definitief maakt, bekijk ook onze sectie met andere accessoires voor kaasbereiding. Van speciale kaaskruidenmengsels tot kwaliteitsverbeterende ingrediënten zoals calciumchloride of vloeibaar microbieel stremsel tot de levendige rode kaaswas, we hebben het allemaal - en dat tegen zeer concurrerende prijzen!

Beginnen aan de reis van zelfgemaakte kaas en yoghurt is niet alleen lonend, maar ook eenvoudig. Duik in ons assortiment, geniet van gratis thuisbezorging en ontdek zelf waarom kaasmaken en zuivelbereiding de perfecte hobby voor u kunnen zijn!

1.80
4.51
5.23
5.25
5.50
5.60
5.75
6.05
6.20
7.55
7.78
11.15
25.80
42.32