• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Kaasmaken en zuivelproducten

Kaasmaken en zuivelfabriek is een geweldige hobby die plezier combineert met functionaliteit als geen ander. U kunt gemakkelijk zelfgemaakte kaas en yoghurt maken die u verrukt van de smaak en het aroma en die zonder enige hulp van ons geen kunstmatige toevoegingen bevatten. Dit is echt een fluitje van een cent!

We bieden de hoogwaardige, herbruikbare kaasdoeken in onze winkel. Bestel de kaasdoek - Klinek - 45 cm, kaasdoek - Salami - 65x14 cm of de rechthoekige kaasdoek - 90x100 cm, afhankelijk van het type kaas dat u wilt maken. Kaasvormen (vormen) moeten het volgende item op uw boodschappenlijstje zijn. Dankzij hen zien je zuivelproducten er echt watertandend uit. Wij bieden mallen voor op stremsel gebaseerde kaas en alle soorten zachte kaas. De rechthoekige kaasvorm voor 1500 g kaas, ronde kaasvorm voor 1000 g kaas en zelfs de 80 g hartvormige kaasvorm wachten op u in onze winkel. Overweeg ook onze containers te kopen voor het maken van zelfgemaakte yoghurt! Geen enkele professionele kaasmaker zou vooruitgang kunnen boeken zonder kaaspers. U kunt een dergelijk apparaat voor een zeer gunstige prijs in onze winkel kopen. Bekijk alle beschikbare modellen - hun beschrijvingen bevatten de volledige technische specificaties. Voordat u een bestelling plaatst, moet u het gedeelte met Andere accessoires voor het maken van kaas bezoeken. Speciale kaaskruidenmixen, kaaskwaliteitsverhogende grondstoffen, zoals calciumchloride of vloeibaar microbieel stremsel en de rode kaaswas, zijn hier allemaal te vinden. Tegen zeer concurrerende prijzen!

De thuisproductie van kaas en yoghurt is niet zo moeilijk en brengt zoveel vreugde en voldoening. Blader door onze producten, winkel met de gratis levering aan huis en ontdek zelf dat kaas maken en zuivel de ideale hobby voor u zijn!

1.80
4.51
5.23
5.50
5.60
5.75
5.96
6.05
6.85
7.78
9.42
11.15
25.80
42.32