• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Juustojen valmistus ja meijerituotteet

Juustonvalmistus ja maitotuotanto ovat kiehtova harrastus, joka yhdistää täydellisesti nautinnon ja käytännöllisyyden. Vain hieman ohjausta meiltä, ja voit helposti valmistaa kotitekoista juustoa ja jogurttia, jotka eivät ainoastaan hivele makunystyröitä maullaan ja tuoksullaan, vaan ovat myös vapaita keinotekoisista lisäaineista. Usko pois, se on helpompaa kuin kuvittelet!

Esittelemme ylpeinä korkealaatuiset ja uudelleenkäytettävät juustoliinat. Riippuen siitä, minkä tyyppistä juustoa haluat valmistaa, voit valita Juustoliina - Klinek - 45 cm, Juustoliina - Salami - 65x14 cm tai Suorakaiteen muotoinen juustoliina - 90x100 cm. Seuraavana listallasi tulisi olla juustomuotit, jotka tekevät maitotuotteistasi vastustamattoman houkuttelevia. Meillä on muotteja sopivia juustoille, jotka perustuvat juoksutukseen, sekä erilaisille pehmeille juustoille. Vaihtoehtoja kuten Suorakaiteen muotoinen juustomuotti 1500 g juustolle, Pyöreä juustomuotti 1000 g juustolle ja hurmaava 80 g Sydämen muotoinen juustomuotti ovat kaikki valmiina tarkasteluusi. Ja jos olet jogurttiharrastaja, älä unohda tarkistaa kotitekoisen jogurtin säilytysastioitamme! Yksikään juustonvalmistusmatka ei ole täydellinen ilman juustopuristinta. Selaa kokoelmaamme ja löydä yksi fantastiseen hintaan. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot ovat saatavilla jokaisesta mallista. Ja ennen kuin vahvistat tilauksesi, tutustu myös osioomme muista juustonvalmistuslisävarusteista. Erityisistä juustomausteiden sekoituksista, laadun parantavista aineksista kuten kalsiumkloridista tai nestemäisestä mikrobiologisesta juoksutteesta elävästi punaiseen juustovahaan, meillä on kaikki - ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Lähteminen matkalle kotitekoisen juuston ja jogurtin valmistamiseen ei ole vain palkitsevaa, vaan myös helppoa. Sukella tuotevalikoimaamme, nauti ilmaisesta kotiinkuljetuksesta ja löydä itse, miksi juustonvalmistus ja maitotuotanto voivat olla täydellinen harrastus sinulle!