Osteproduksjon og meieri

Ostproduksjon og melkeproduksjon er en engasjerende hobby som perfekt kombinerer nytelse med praktisk anvendelighet. Med bare litt veiledning fra oss kan du enkelt lage hjemmelaget ost og yoghurt som ikke bare gleder ganen med sin smak og aroma, men også er fri for kunstige tilsetningsstoffer. Og tro oss, det er enklere enn du tror!

Vi presenterer stolt våre høykvalitets, gjenbrukbare ostekluter. Avhengig av hvilken ostvariant du ønsker å lage, kan du velge mellom Osteklut - Klinek - 45 cm, Osteklut - Salami - 65x14 cm eller Rektangulær osteklut - 90x100 cm. Neste punkt på listen din bør være våre ostformer, som vil få dine meieriprodukter til å se uimotståelig delikate ut. Vi har former egnet for løypebasert ost så vel som forskjellige myke oster. Alternativer som Rektangulær ostform for 1500 g ost, Rund ostform for 1000 g ost, og den sjarmerende 80 g Hjerteformet ostform er alle klare for din inspeksjon. Og hvis du er en yoghurtentusiast, må du ikke glemme å sjekke ut våre beholdere for hjemmelaget yoghurt! Ingen osteproduksjonsreise er komplett uten en ostepresse. Bla gjennom samlingen vår og finn en til en fantastisk pris. Detaljerte tekniske spesifikasjoner er tilgjengelige for hver modell. Og før du bekrefter bestillingen din, bør du også utforske vår seksjon om andre tilbehør til osteproduksjon. Fra spesielle ostekrydderblandinger til kvalitetsforbedrende ingredienser som kalsiumklorid eller flytende mikrobielt løpe til den livlige røde ostevoksen, har vi alt - og til svært konkurransedyktige priser!

Å begi seg ut på reisen med å lage hjemmelaget ost og yoghurt er ikke bare givende, men også enkelt. Dykk inn i vårt produktsortiment, nyt gratis hjemlevering, og oppdag selv hvorfor ostproduksjon og melkeproduksjon kan være den perfekte hobbyen for deg!