• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sir i mlijeko

Proizvodnja sira i mliječnih proizvoda je uzbudljiv hobi koji savršeno spaja užitak s praktičnošću. S tek malo vodstva od nas, možete lako izrađivati domaće sire i jogurte koji ne samo da oduševljavaju nepce svojim okusom i aromom, već su i lišeni umjetnih dodataka. I vjerujte nam, to je jednostavnije nego što mislite!

Ponosno predstavljamo naše visokokvalitetne, višekratno upotrebljive sirne krpe. Ovisno o vrsti sira koji želite napraviti, možete odabrati između Sirna Krpa - Klinek - 45 cm, Sirna Krpa - Salama - 65x14 cm ili Pravokutna sirna krpa - 90x100 cm. Sljedeća stavka na vašem popisu trebala bi biti naše kalupe za sir, koji će vaše mliječne delicije učiniti neodoljivo ukusnim. Imamo kalupe pogodne za sir na bazi labavca, kao i različite meke sireve. Opcije poput Pravokutnog kalupa za sir od 1500 g, Okruglog kalupa za sir od 1000 g i šarmantnog kalupa u obliku srca od 80 g sve su spremne za vaš pregled. Ako ste ljubitelj jogurta, ne zaboravite provjeriti naše posude za domaći jogurt! Nijedno putovanje u proizvodnju sira nije potpuno bez sirnog preša. Pregledajte našu kolekciju i pronađite jedan po fantastičnoj cijeni. Detaljne tehničke specifikacije dostupne su za svaki model. I prije nego što potvrdite svoju narudžbu, istražite i naš odjeljak s drugim priborom za proizvodnju sira. Od posebnih mješavina začina za sir do sastojaka koji poboljšavaju kvalitetu, kao što su kalcijev klorid ili tekuće mikrobno sirilo, do žive crvene sirske svile, imamo sve - i po vrlo konkurentnim cijenama!

Krenuti na put proizvodnje domaćeg sira i jogurta nije samo nagrađujuće, već i jednostavno. Istražite naš asortiman proizvoda, uživajte u besplatnoj dostavi na kućnu adresu i sami otkrijte zašto proizvodnja sira i mliječnih proizvoda može biti savršen hobi za vas!