Израда сира и млека

Прављење сира и млеко одличан је хоби који спаја задовољство са практичношћу као ниједан други. Једноставно можете произвести домаћи сир и јогурт који одушевљавају укусом и аромом, а ослобођени су вештачких додатака са само мало помоћи код нас. Ово је стварно парче торте!

У нашој продавници нудимо висококвалитетне чесме за вишекратну употребу. У зависности од врсте сира коју желите да произведете, наручите сир - Клинек - 45 цм, чесњак - саламу - 65к14 цм или правоугаони сир - 90к100 цм. Калупи (формуле) сира требали би бити сљедећа ставка на вашој листи за куповину. Захваљујући њима, ваши млечни производи ће заиста изгледати усно. Нудимо калупе за сир на бази сирила и све врсте меког сира. Правокутни калуп за сир за 1500 г сира, округли калуп за сир од 1000 г сира и чак калуп за сир од 80 г у облику челика чекају вас у нашој продавници. Размислите и о куповини наших посуда за прављење домаћег јогурта! Ниједан професионални произвођач сира не би могао постићи никакав напредак без прешања за сир. Можете купити такав уређај по веома повољној цени у нашој продавници. Погледајте све доступне моделе - њихови описи садрже комплетне техничке спецификације. Пре него што извршите поруџбину, обавезно посетите одељак Други додаци за прављење сира. Овде се могу наћи специјалне мешавине зачина за сир, сировине за побољшање квалитета сира, као што су калцијум хлорид или течни микробни сириште и восак од црвеног сира. По веома конкурентним ценама!

Домаћа производња сира и јогурта није тако тешка и доноси толико радости и задовољства. Прелистајте наше производе, купујте уз бесплатну доставу на кућну мрежу и уверите се да су прављење сира и млеко идеалан хоби за вас!

733.33 din
806.67 din