Pembuatan keju dan tenusu

Pembuatan keju dan tenusu adalah hobi yang hebat yang menggabungkan keseronokan dengan praktikal seperti yang lain. Anda boleh membuat keju buatan sendiri dan yoghurt dengan senang hati dengan rasa dan aroma dan bebas dari bahan tambahan buatan dengan sedikit bantuan daripada kami. Ini benar-benar sekeping kek!

Kami menawarkan berkualiti tinggi, Cheesecloths boleh digunakan semula di kedai kami. Bergantung kepada jenis keju yang anda ingin mengeluarkan, memerintahkan Cheesecloth - Klinek - 45 cm, Cheesecloth - Salami - 65x14 cm atau Cheesecloth Rectangular - 90x100 cm. Acuan keju (borang) harus menjadi item seterusnya pada senarai belanja anda. Terima kasih kepada mereka produk tenusu anda akan kelihatan benar-benar mulut. Kami menawarkan cetakan untuk keju berasaskan rennet dan semua jenis keju lembut. Acuan keju segi empat tepat untuk 1500 g keju, Acuan keju bulat untuk 1000 g keju dan juga acuan keju berbentuk hati 80-an menanti anda di kedai kami. Anda juga harus mempertimbangkan membeli bekas kami untuk membuat yoghurt buatan sendiri! Tiada pembuat cheesefor profesional boleh membuat apa-apa kemajuan tanpa menekan keju. Anda boleh membeli apa-apa peranti pada harga yang sangat mudah di kedai kami. Lihatlah semua model yang ada - penerangan mereka mengandungi spesifikasi teknikal yang lengkap. Sebelum membuat pesanan, pastikan untuk melawat bahagian dengan aksesori pembuatan keju Lain. Campuran rempah keju khas, kualiti keju meningkatkan bahan mentah, seperti kalsium klorida atau rennet mikroba cair dan lilin keju merah, semuanya boleh didapati di sini. Pada harga yang sangat kompetitif!

Pengeluaran rumah keju dan yogurt tidak begitu sukar dan membawa kegembiraan dan kepuasan yang begitu banyak. Lihat melalui produk kami, kedai dengan penghantaran rumah percuma dan lihat sendiri bahawa pembuatan keju dan tenusu adalah hobi yang ideal untuk anda!