• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Fabricarea brânzeturilor și lactatelor

Fabricarea brânzei și producția de lactate reprezintă un hobby captivant care combină perfect plăcerea cu utilitatea practică. Cu doar puțină îndrumare din partea noastră, puteți să creați cu ușurință brânzeturi și iaurturi făcute în casă care nu doar încântă papilele gustative cu gustul și aroma lor, ci sunt și lipsite de aditivi artificiali. Și credeți-ne, este mai simplu decât credeți!

Vă prezentăm cu mândrie ștergarele noastre de brânză de înaltă calitate și reutilizabile. În funcție de varianta de brânză pe care doriți să o creați, puteți alege între Ștergare pentru Brânză - Klinek - 45 cm, Ștergar pentru Salam - 65x14 cm sau Ștergar pentru Brânză rectangular - 90x100 cm. Următoarea pe listă ar trebui să fie formele noastre de brânză, care vor face ca deliciile lactate să arate irezistibil de apetisante. Avem forme potrivite pentru brânza cu renină, precum și pentru diverse tipuri de brânză moale. Opțiuni precum Forma de Brânză rectangulară pentru 1500 g de brânză, Forma de Brânză rotundă pentru 1000 g de brânză și forma adorabilă de Formă de Brânză în formă de inimă de 80 g sunt toate pregătite pentru a fi inspectate. Și dacă sunteți un entuziast al iaurtului, nu uitați să verificați și recipientele noastre pentru iaurt făcut în casă! Nicio călătorie în fabricarea brânzei nu este completă fără o presă de brânză. Răsfoiți colecția noastră și găsiți una la un preț fantastic. Specificațiile tehnice detaliate sunt furnizate pentru fiecare model. Și înainte de a finaliza comanda, explorați și secțiunea noastră cu alte accesorii pentru fabricarea brânzei. De la amestecuri speciale de condimente pentru brânză, la ingrediente care îmbunătățesc calitatea, precum clorura de calciu sau cheagul microbian lichid, până la ceara roșie vibrantă pentru brânză, avem totul - și la prețuri extrem de competitive!

A porni în călătoria producției de brânză și de lactate acasă nu este doar o recompensă, ci și simplu. Explorați gama noastră de produse, bucurați-vă de livrarea gratuită la domiciliu și descoperiți singuri de ce producția de brânză și de lactate poate fi hobby-ul perfect pentru dumneavoastră!