• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Sajtkészítés és tejfeldolgozás

Sajtkészítés és tejtermelés egy izgalmas hobbi, ami tökéletesen ötvözi a kellemeset a praktikussággal. Csak egy kis irányítással tőlünk könnyedén elkészíthet sajtot és joghurtot otthon, amely nemcsak ízében és aromájában örvendezteti meg az ízlelőbimbókat, hanem mesterséges adalékanyagoktól is mentes. És higgyék el, sokkal egyszerűbb, mint gondolnák!

Büszkén mutatjuk be magas minőségű, újrahasznosítható sajtszövetünket. Attól függően, hogy milyen sajtváltozatot szeretne készíteni, választhat a Sajtszövet - Klinek - 45 cm, a Sajtszövet - Salami - 65x14 cm vagy a Téglalap alakú sajtszövet - 90x100 cm között. A listáján következő dolognak a sajatformáinkat kell felvennie, amelyek elképesztően csábítóvá teszik tejtermékeit. Rennettel készült sajtokhoz és különböző lágy sajtokhoz is alkalmas formáink vannak. Olyan lehetőségek, mint a 1500 g sajtokhoz alkalmas Téglalap alakú sajatforma, a 1000 g sajtokhoz szolgáló Kerek sajatforma, és a bájos 80 g Szív alakú sajatforma mind készen állnak az áttekintésre. És ha ön joghurt rajongó, ne felejtsen el benézni otthoni joghurt tartóinkat is! Egyetlen sajtkészítő utazás sem lenne teljes sajtpréssel. Nézzen körül kollekciónkban, és találjon egy fantasztikus áron. Minden modellhez részletes technikai specifikációkat biztosítunk. És mielőtt véglegesítené a rendelését, böngéssze meg részünket a sajtkészítéshez szükséges egyéb kiegészítőkről is. Különleges sajtfűszerkeverékektől, minőségnövelő összetevők, mint a kalcium-klorid vagy a folyékony mikrobiális lövel, a vibráló piros sajtviaszig, minden megtalálható - és nagyon versenyképes áron!

A házi sajt és joghurt készítésének útjára lépni nemcsak jutalmazó, hanem egyszerű is. Merüljön el termékkínálatunkban, élvezze a ingyenes házhozszállítást, és fedezze fel sajtkészítés és tejtermelés lehetőségeit, ami tökéletes hobbi lehet önnek!