• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Сирене и млечни продукти

Производството на сирена и млечни продукти е занимателен хоби, който перфектно съчетава удоволствие с практичност. С малко насочване от наша страна, лесно можете да приготвите домашен сирене и кисело мляко, които не само ще задоволят небцето с вкуса и аромата си, но и ще бъдат без изкуствени добавки. И вярвайте ни, това е по-просто, отколкото си мислите!

Гордеем се с висококачествените ни, многократно употребявани сиренца. В зависимост от вида сирене, което искате да приготвите, можете да изберете измежду Сирене - Klinek - 45 см, Сирене - Salami - 65x14 см или Правоъгълно сиренце - 90x100 см. Следващото нещо в списъка ви трябва да бъдат формите ни за сирене, които ще направят вашите млечни вкусотии неустоимо вкусни. Имаме форми подходящи за сирена, базирани на ренин, както и за различни меки сирена. Опции като Правоъгълна форма за сирене за 1500 грама сирене, Кръгла форма за сирене за 1000 грама сирене и очарователната форма за сирене с формата на сърце с 80 грама са всички готови за разглеждане. И ако сте ентусиаст на киселото мляко, не забравяйте да разгледате контейнерите ни за домашно кисело мляко! Нито едно пътуване в производството на сирена не е пълно без сирене преса. Разгледайте нашата колекция и намерете една на страхотна цена. Подробни технически спецификации се предоставят за всеки модел. И преди да завършите поръчката си, изследвайте също и нашия раздел за други аксесоари за производство на сирена. От специални смеси подправки за сирена, до съставки, подобряващи качеството, като хлорид на калций или течен микробен ренин, до живо червено сирене восък, ние имаме всичко - и на изключително конкурентни цени!

Започването на пътешествието към производството на домашно сирене и кисело мляко не е само удоволствие, но и лесно. Разгледайте нашата гама от продукти, насладете се на безплатна доставка до дома и открийте сами защо производството на сирена и млечни продукти може да бъде перфектното хоби за вас!

10.50 лв
11.00 лв
11.20 лв
11.50 лв
12.10 лв
12.40 лв
15.10 лв
15.55 лв