• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Blomsteräng fröer

Kategorin Blomsterängsfrön är den bästa investeringen du kan göra idag för naturens välbefinnande. En ekovänlig blomsteräng precis utanför ditt hem skapar ett sant paradis för bin, humlor, fjärilar och dussintals andra viktiga pollinerare. Dessa frodiga fält av färgglada blommor ger inte bara insekterna skydd och mat, men förbättrar också markens kvalitet positivt. En blomsteräng behåller fuktigheten i marken och skyddar den från erosion mycket bättre än en vanlig gräsmatta. Dessutom ser den fantastisk ut hela säsongen med minimal ansträngning från din sida. Låter det lockande? Ta en titt på vårt sortiment av Blomsterängsfrön.

Vår online-trädgårdsbutik erbjuder ett brett urval av blomfrön som är perfekt anpassade för att skapa en blomsteräng intill ditt hem. Vårt sortiment har noga utformats för att uppfylla våra kunders behov och önskemål. Om du letar efter ett färdigt paket som gör att du omedelbart kan odla en vacker och hållbar äng, välj en av frösorterna från vår butik. "Blomstrande Ängen" - en blandning av viltväxande ettåriga och fleråriga växter - är helt enkelt perfekt för alla naturälskare som drömmer om kompositioner som de du ser i skogsgläntor. De som föredrar något mer regelbundna trädgårdsdesigner bör välja "Blomstrande Gräsmatta", en blandning av gräs och blommor. Detta alternativ gör det snabbt och enkelt att sätta upp en dekorativ, blomstrande gräsmatta som sällan behöver klippas och erbjuder en säker hamn för pollinerare.

För de mer ambitiösa trädgårdsmästarna som önskar skapa sin egen blomsteräng rekommenderar vi högkvalitativa frön av ettåriga, tvååriga och fleråriga växter, utvalda baserat på deras höjd, blomstyrka, motståndskraft och låga platskrav. Alla Blomsterängsfrön du kan välja inom denna kategori kan hjälpa dig att skapa en sagolik vrå i din design. Vi rekommenderar att du använder klassiska blommor som bas: kamomill, röd vallmo, blåklint, flerårig lin, kornvallmo och ringblomma kommer att påminna dig om de idylliska somrarna på landsbygden. Frön av kosmos, ljungsilke, gyllenlack, Cupid's pil, guldvallmo, akleja och ormrot kommer att addera ännu mer färg. På ängen är det också värt att ha höga blommor som utvecklar stora färgglada blomklasar, som kungsljus, isop, flerårig lupin, fingerborgsblomma och veronika. Valet är ditt!

Vår onlinebutik erbjuder blomfrön från välrenommerade polska odlare. Vi tar frön från regelbundna leverantörer och kan därför garantera för den höga kvaliteten på våra frön. Var miljövänlig och gör ditt hems omgivning till en säker och vänlig plats för pollinerare. Köp Blomsterängsfrön till konkurrenskraftiga priser. Förvandla den vanliga gräsmattan till en blomstrande, doftande, färgglad äng som vimlar av aktivitet! Du är alltid välkommen att handla i vår butik!

9.18 kr 15.29 kr
-40%
9.18 kr 15.29 kr
9.18 kr 15.29 kr
9.18 kr 15.29 kr
9.18 kr 15.29 kr
9.18 kr 15.29 kr
9.18 kr 15.29 kr
-40%
9.18 kr 15.29 kr
10.35 kr 17.26 kr
10.35 kr 17.26 kr
-40%
10.35 kr 17.26 kr
-40%
11.53 kr 19.21 kr
-40%
11.53 kr 19.21 kr
13.88 kr 23.15 kr