• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kukkaniittyjen siemenet

Kukkaniittyjen siemenet ovat paras mahdollinen investointi luonnon hyvinvointiin, jonka voit tehdä tänään. Ekologinen kukkaniitty aivan kotisi ulkopuolella luo todellisen paratiisin mehiläisille, kimalaisille, perhosille ja kymmenille muille hyödyllisille pölyttäjille. Värikkäät kukkakentät tarjoavat hyönteisille suojaa ja ravintoa, mutta ne myös parantavat maaperän laatua. Kukkaniitty säilyttää maan kosteuden ja suojaa sitä eroosiolta paljon paremmin kuin nurmikko. Koska se ei vaadi usein leikkaamista tai kastelua, se näyttää hyvältä koko kauden ajan vain vähäisellä puutarhurin vaivalla. Kuulostaako houkuttelevalta? Tutustu Kukkaniittyjen siemeniimme.

Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa laajan valikoiman kukkasiemeniä, jotka ovat erinomaisesti soveltuvia kukkaniityn luomiseen kotisi viereen. Tarjontamme on valmisteltu asiakkaidemme tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Jos etsit valmiiksi pakattua settiä, joka mahdollistaa kauniin ja kestävän niittykomposition kasvattamisen välittömästi, valitse yksi siemensekoituksistamme. Kukkiva Niitty - valikoima villisti kasvavia yksivuotisia ja monivuotisia kasveja on yksinkertaisesti täydellinen kaikille luonnollisten asetelmien ystäville, jotka unelmoivat metsäaukioiden kaltaisista koostumuksista. Ne, jotka suosivat hieman säännöllisempiä puutarhasuunnitelmia, valitsevat Kukkiva Nurmi - nurmikkoheinien ja kukkien valikoima. Tämä ratkaisu antaa sinulle mahdollisuuden nopeasti ja helposti luoda koristeellinen, kukkiva nurmikko, joka harvoin tarvitsee leikkaamista ja tarjoaa turvallisen sataman pölyttäjille.

Kunnianhimoisemmille puutarhureille ja tontin omistajille, jotka haluavat luoda oman kukkaniittyjään, suosittelemme premium-laatuisten Kukkaniittyjen siementen käyttöä. Yksivuotiset, kaksivuotiset ja monivuotiset kasvit on valittu niiden korkeuden, kukinnan voiman, kestävyyden ja alhaisen paikkavaatimuksen mukaan. Kaikki Kukkaniittyjen siemenet, jotka voit valita tässä kategoriassa, auttavat sinua luomaan satumaisen kulman suunnittelussasi. Suosittelemme käyttämään klassisia kukkia pohjana: kamomilla, punainen unikko, poikamiesnapit, monivuotinen pellava, harakankello ja kehäkukka muistuttavat sinua idyllisistä maalla vietetyistä kesistä. Kosmoksen, ruusukarhin, muurahaisten, Amorin nuolen, kultaisen unikon, isoäidin hattujen ja käärmeenkukan siemenet lisäävät siihen vielä lisää väriä. Niityllä on myös hyvä olla korkeita kukkia, jotka kehittävät suuria värikkäitä kukkakimppuja, kuten rohtovuohenputki, yrttirautayrtti, monivuotinen lupiini, sormustinkukka ja piikkinen veronika. Valinta on sinun!

Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa kukkasiemeniä tunnetuilta suomalaisilta viljelijöiltä. Otamme siemeniä säännöllisiltä toimittajilta, joten voimme taata siementemme erinomaisen laadun. Ole ekologinen ja tee kodin ympäristöstäsi turvallinen ja ystävällinen paikka pölyttäjille. Osta Kukkaniittyjen siemenet kilpailukykyiseen hintaan. Muuta tavallinen nurmikko kukkivaksi, tuoksuvaksi, värikkääksi niityksi, joka kuhisee elämää! Olet aina tervetullut ostoksille kauppaamme!

0.78 1.30
Kampanja päättyy
-40%
0.78 1.30
Kampanja päättyy
0.78 1.30
Kampanja päättyy
0.78 1.30
Kampanja päättyy
0.78 1.30
Kampanja päättyy
0.78 1.30
Kampanja päättyy
0.78 1.30
Kampanja päättyy
-40%
0.78 1.30
Kampanja päättyy
0.88 1.47
Kampanja päättyy
0.88 1.47
Kampanja päättyy
0.88 1.47
Kampanja päättyy
-40%
0.88 1.47
Kampanja päättyy
0.98 1.63
Kampanja päättyy
-40%
0.98 1.63
Kampanja päättyy
-40%
0.98 1.63
Kampanja päättyy