Månedsjordbær frø

Utforsk vårt mangfoldige utvalg av Månedsjordbær frø, perfekt for å dyrke søt og uimotståelig deilig frukt. Disse frøene er ikke bare rike på vitamin C, men også fullpakket med essensielle mineraler. Visste du at de ville jordbærene vi tilbyr er forfedrene til de dyrkede jordbærene vi nyter i dag? Velg fra et utvalg av varianter som hovedsakelig varierer i størrelse og farge, men som alle garanterer førsteklasses kvalitet, og er kun hentet fra pålitelige leverandører.

Vi anbefaler spesielt "Yellow Wonder"-varianten av Månedsjordbær frø. Denne unike bæret er mindre tiltrekkende for fugler på grunn av sin uvanlige farge, noe som gir deg fordelen av en mer rikelig avling. For de med begrenset plass som en balkong, bør vår hengende ville jordbærvariant "Attila" fange oppmerksomheten din. Den er perfekt egnet for hengende beholdere og er blant de tidligste modnende skogsjordbærvariantene.

Velg dine favoritt Månedsjordbær frø og sett dine hageferdigheter på prøve. Du vil bli belønnet med høykvalitets, smakfull, og naturlig søt frukt.