• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme cvjetne livade

Sjeme cvjetne livade je najbolja moguća investicija u dobrobit prirode koju danas možete napraviti. Ekološki prijateljska cvjetna livada neposredno ispred vašeg doma stvara pravi raj za pčele, bumbariće, leptire i desetke drugih korisnih oprašivača. Bujna polja šarenih cvjetova pružaju insektima sklonište i hranu, ali također pozitivno utječu na kvalitetu tla. Cvjetna livada zadržava vlagu u tlu i bolje ga štiti od erozije nego travnjak. S obzirom na to da ne zahtijeva često košenje ili zalijevanje, izgleda sjajno tijekom cijele sezone uz minimalan napor vrtlara. Zvuči privlačno? Pogledajte naše Sjeme cvjetne livade.

Naša internetska trgovina za vrtlarstvo nudi širok izbor sjemenja cvjetova koje je potpuno prikladno za stvaranje cvjetne livade uz vaš dom. Naša ponuda je pripremljena prema potrebama i zahtjevima naših klijenata. Ako tražite spremni set koji vam omogućuje da odmah uzgojite prekrasnu i trajnu cvjetnu kompoziciju, odaberite jedan od izbora sjemenja iz naše trgovine. Cvatna Livada - izbor divlje rastućih jednogodišnjih i trajnica jednostavno je savršen za sve ljubitelje prirodnih aranžmana koji sanjaju o kompozicijama kakve vidite na proplancima šume. Oni koji preferiraju nešto uređenije dizajne vrta trebali bi odabrati Cvjetnu Livadu - izbor travnjaka i cvjetova. Ta rješenja omogućuju brzo i lako postavljanje dekorativnog cvjetnog travnjaka koji rijetko zahtijeva košnju i pruža sigurno utočište za oprašivače.

Za ambicioznije vrtlare i vlasnike terena koji žele stvoriti svoju vlastitu cvjetnu livadu, preporučujemo sjeme visoke kvalitete jednogodišnjih, dvogodišnjih i trajnica, odabrane prema visini, snazi cvjetanja, otpornosti i niskim zahtjevima za mjesto rasta. Svo sjeme cvjetne livade koje možete odabrati unutar ove kategorije može vam pomoći stvoriti bajkoviti kutak u vašem vrtu. Preporučujemo korištenje klasičnih cvjetova kao osnove: kamilica, crveni mak, kapica, trajna lanena, obična kukoljica i neven će vam prizvati uspomene na idilična ljeta provedena na selu. Sjemenke kozmosa, vodeničarke, zvončića, kupidovog strijela, zlatni mak, krznata kapa i modrina dodatno će dodati boje. Na livadi je također dobro uzgajati visoke cvjetove koji razvijaju velike šarene cvatove, poput mulina, koviljače, trajne lupine, naprstnika i zvjezdastog pupoljka. Izbor je vaš!

Naša internetska trgovina za vrtlarstvo nudi sjeme cvjetova od priznatih hrvatskih uzgajivača. Koristimo sjeme od redovitih dobavljača i stoga možemo jamčiti visoku kvalitetu našeg sjemena. Budite ekološki osviješteni i pretvorite okolicu vašeg doma u sigurno i prijateljsko mjesto za oprašivače. Kupite sjeme cvjetne livade po konkurentnim cijenama. Pretvorite običnu travu u mirisnu, šarenu i živahnu livadu! Uvijek ste dobrodošli da kupujete u našoj trgovini!

1.63