Kubjelle stiklinger, Pulsatilla

Hvis du elsker alpelandskap, må du absolutt prøve våre Kubjelle stiklinger, Pulsatilla! Butikken vår tilbyr de vakreste variantene av disse tidligblomstrende, hardføre flerårige plantene. Vi inviterer deg til å ta en nærmere titt på bildene!

Kubjelle (Pulsatilla vulgaris), uten tvil den vanligste varianten av denne arten, tilhører de minst krevende og mest elskede blomstene tidlig på våren. Denne lille planten vokser bare 20-25 cm høy og klarer likevel å utvikle overraskende store, klokkeformede, sjarmerende blomster. Den blomstrer fra mars til mai, og siden den utvikler en kompakt, tue-lignende vane, passer den perfekt for steinhager og mindre bed. Vår nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av Kubjelle stiklinger som utvikler blomster i en rekke forskjellige farger. Bare bla gjennom dette utvalget! Du kan selvfølgelig kjøpe den klassiske hvitblomstrede Kubjellen, som ligner den alpine arten, i vår butikk, men hvis du ønsker å ønske sommerfarger velkommen i hagen din allerede tidlig om våren, kan du legge til rosa- og rødfargede varianter i handlekurven din. De høykvalitets stiklingene vi tilbyr, vil produsere masse blomster med levende, mettede farger. Blå og gule Kubjeller venter også på deg her. Disse to variantene ser spesielt sjarmerende ut sammen med krokuser og de senere blomstrende hyasintene og armenske hyasintene. Det faktum at Kubjellene forblir dekorative selv etter at blomstene har falmet, takket være deres hårete frukt og fløyelsaktige stengler og blader, er enda en fordel med denne arten.

Garden Seeds Market nettbutikken vår tilbyr førsteklasses Kubjelle stiklinger - store, sunne og bare fra anerkjente, pålitelige produsenter. Det er også en gratis leveringsmulighet tilgjengelig. Bli kjent med blomstene våre, dra nytte av de rimelige prisene og forandre utseendet på hagen din til en minimal pris! Vi er her for å hjelpe deg!

-40%
31.77 kr 52.97 kr
Kampanjen avsluttes
Utsolgt fra lager
Pasqueflower frøplanter - utvalg av 4 blomstrende plantesorter -40%
122.66 kr 204.43 kr
Kampanjen avsluttes
Utsolgt fra lager
-40%
1,452.60 kr 2,421.00 kr
Kampanjen avsluttes
Utsolgt fra lager
-40%
1,452.60 kr 2,421.00 kr
Kampanjen avsluttes
Utsolgt fra lager