• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Productfilters

Prijs

Wildemanskruid zaailingen, Pulsatilla

Als je van het Alpenlandschap houdt, moet je onze pasque-bloemzaailingen proberen! Onze winkel biedt de mooiste variëteiten van deze vroeg bloeiende, winterharde vaste planten. Wij nodigen u uit om de afbeeldingen nader te bekijken!

De pasquebloem ( Pulsatilla vulgaris ), misschien wel de meest voorkomende variëteit van deze soort, behoort tot de minst veeleisende en meest geliefde bloemen van het vroege voorjaar. Deze kleine plant wordt slechts 20 - 25 cm lang en weet nog steeds verrassend grote, klokvormige, schattige bloemen te ontwikkelen. Hij bloeit van maart tot mei en omdat hij een compacte, plukachtige groeiwijze ontwikkelt, is hij perfect geschikt voor rotstuinen en kleinere borders. Onze online winkel biedt een brede selectie pasque-bloemzaailingen die bloemen ontwikkelen in een breed scala aan kleuren. Blader gewoon door dit assortiment! Je koopt natuurlijk de klassieke witbloemige pasquebloem in de winkel die lijkt op de alpinesoort, maar als je al in het vroege voorjaar de zomerkleuren in je tuin wilt verwelkomen, voeg je de roze en roodbloemige variëteiten toe aan je winkelwagen . Zaailingen van hoge kwaliteit die wij aanbieden, produceren veel bloemen met levendige, verzadigde kleuren. De blauwe en gele pasquebloemen wachten hier ook op je. Deze twee cultivars zien er bijzonder charmant uit in gezelschap van krokussen en de later bloeiende hyacinten en Armeense hyacinten. Het feit dat pasque-bloemen sier blijven, zelfs nadat hun bloemen zijn verwelkt dankzij hun harige fruit en fluweelachtige stengels en bladeren, vormt nog een andere troef van deze soort.

De online winkel van Garden Seeds Market biedt eersteklas pasque-bloemzaailingen - groot, gezond en alleen afkomstig van gerenommeerde, vertrouwde producenten. Er is een gratis bezorgoptie beschikbaar. Leer onze bloemen kennen, profiteer van de betaalbare prijzen en verander het uiterlijk van uw tuin voor een minimale prijs. Wij zijn er om u te helpen!