• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kökörcsin palánták

Ha szereted az alpesi tájakat, mindenképpen próbáld ki kökörcsin palántáinkat! Üzletünk a leggyönyörűbb változatait kínálja ezeknek a korán virágzó, kemény perennek. Kérünk, hogy tekints meg közelebbről néhány képet!

A kökörcsin (Pulsatilla vulgaris), kétségtelenül ennek a fajnak a leggyakoribb változata, a tavaszi virágok között talán a legkevésbé igényes és a legkedveltebb. Ez a kis növény csak 20-25 cm magasra nő, és mégis képes meglepően nagy, harang alakú, elbűvölő virágokat fejleszteni. Márciustól májusig virágzik, és mivel kompakt, tő-szerű szokást fejleszt ki, tökéletesen alkalmas sziklakertekhez és kisebb határokhoz. Online üzletünk széles választékban kínál kökörcsin palántákat, amelyek sokféle színű virágokat fejlesztenek ki. Csak böngészd át ezt az asszortimentet! Természetesen vásárolhatsz a klasszikus fehér virágú kökörcsint, ami az alpesi fajtára emlékeztet, az üzletünkben. De ha szeretnéd már tavasszal üdvözölni a nyári színeket a kertedben, akkor add a kosaradhoz a rózsaszín és piros virágú változatokat is. Az általunk kínált magas minőségű palánták sok élénk, telített színű virágot fognak hozni. Itt vár rád a kék és sárga kökörcsin is. Ezek a két kultivált faj különösen bájosnak tűnnek a krokuszok és a később virágzó jácintok és örmény jácintok társaságában. Az a tény, hogy a kökörcsin virágok díszítőek maradnak még a virágaik elhervadása után is, köszönhetően szőrös terméseiknek és bársonyos száruk és leveleiknek, ez a faj további előnyét képezi.

A Garden Seeds Market online üzlet első osztályú kökörcsin palántákat kínál - nagy, egészséges és csak elismert, megbízható termelőktől származnak. Ingyenes szállítási lehetőség is rendelkezésre áll. Ismerd meg a virágainkat, élj az elérhető árakkal, és változtasd meg a kerted kinézetét minimális költséggel! Itt vagyunk, hogy segítsünk neked!

Nincsenek termékek ezen az oldalon.