Anak pokok bunga Pasque

Sekiranya anda menyukai landskap Alpine, anda mesti mencuba anak benih bunga pasque kami! Kedai kami menawarkan varieti yang paling indah dari tanaman tahunan yang mekar dan tahan lama ini. Kami menjemput anda untuk melihat lebih dekat gambar!

Bunga pasque ( Pulsatilla vulgaris ), boleh dikatakan jenis spesies yang paling biasa, tergolong dalam bunga yang paling dituntut dan paling digemari pada awal musim bunga. Tumbuhan kecil ini tumbuh hanya 20 - 25 cm dan masih berjaya berkembang dengan mekar yang besar dan berbentuk loceng. Ia mekar dari bulan Mac hingga Mei dan kerana ia mengembangkan kebiasaan yang padat, seperti tuf, sangat sesuai untuk kebun batu dan sempadan yang lebih kecil. Kedai dalam talian kami menawarkan pelbagai pilihan benih bunga pasque yang mengembangkan bunga dalam pelbagai warna. Lihat sahaja pelbagai jenis ini! Anda tentu akan membeli bunga pasque bunga putih klasik, menyerupai spesies alpine, di kedai kami, tetapi jika anda ingin menyambut warna musim panas di taman anda pada awal musim bunga, tambahkan varieti bunga merah jambu dan bunga merah ke keranjang belanja anda . Anak benih berkualiti tinggi yang kami tawarkan akan menghasilkan banyak bunga yang berwarna cerah dan tepu. Bunga pasque biru dan kuning menanti anda di sini juga. Kedua-dua kultivar ini kelihatan sangat menawan dengan buaya dan gondok-gondok mekar dan gondok Armenia. Faktanya, bunga pasque tetap hiasan walaupun bunga mereka layu berkat buah dan batangnya yang berbulu dan daun beludru, merupakan aset lain dari spesies ini.

Kedai dalam talian Garden Seeds Market menawarkan bibit bunga pasque pilihan pertama - besar, sihat dan hanya datang dari pengeluar terkenal dan dipercayai. Terdapat pilihan penghantaran percuma. Kenali bunga kami, manfaatkan harga yang berpatutan dan ubah penampilan taman anda dengan harga yang minimum. Kami sedia membantu anda!

There are no products in this section