• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjekire

Bogata ponuda naših vrtnih alata uključuje naravno sjekire različitih veličina, od malih laganih alata koji su idealni za manje građevinske i uredne radove, do snažnih sjekira za cijepanje koje su najprikladnije za sječu drva. Pogledajte naš izbor i uvjerite se da ne morate trošiti bogatstvo na sjekiri visoke klase!

Ako vam je potrebna lagana sjekira opće namjene za upotrebu u vrtu i kućanstvu, uložite u ERGO univerzalnu sjekiru 0,6 kg / 26 cm od CELLFAST. Ako vas zanima veći model, pogledajte ERGO univerzalnu sjekiru 1,1 kg / 43 cm ili 1,6 kg / 61,5 cm. Oštrica izrađena od indukcijsko kaljenog čelika i ručka ojačana staklenim vlaknima jamče učinkovit i siguran rad. Ako posadite drvo ili sječete drva za ogrjev, super jaka sjekira ERGO za cijepanje - 1,2 kg / 45 cm od CELLFAST-a i veći modeli iz iste linije proizvoda (1,6 kg / 61,5 cm, 2,5 kg / 64 cm i 2,7 kg / 93 cm). Pogledajte i naše cijepne osi Fiskars, dostupne u veličinama od M do XL. Najveći su namijenjeni sjeckanju debla promjera preko 30 cm. Čvrsti su, izdržljivi i neće se istrošiti čak i nakon uporabe. Svi vrtlarski alati koje nudimo originalni su proizvodi poznatih, vodećih marki na tržištu koji su godinama prisutni na tržištu. Vrhunsku kvalitetu možete kupiti samo u našoj trgovini.

Naručite Fiskars i CELLFAST sjekire po konkurentnim cijenama uz besplatnu dostavu na kuću. I uvijek zapamtite da su visokokvalitetni vrtni alati isplativo ulaganje u vaš radni komfor, zdravlje i sigurnost. Takve alate pronaći ćete u našoj internetskoj trgovini bez da kućni proračun dovedete u opasnost. Isprobajte nas!