• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjekire

Naši bogati izbor alata za vrtlarstvo uključuje, naravno, sjekire različitih veličina. Od kompaktnih, laganih alata idealnih za manje građevinske i čišćenje poslove, do robustnih sjekira idealnih za cijepanje drva, pokrivamo sve vaše potrebe. Istražite našu ponudu i otkrijte da nabava sjekire vrhunske kvalitete ne mora nužno isprazniti vašeg novčanika!

Za svestranu, lagani sjekiru pogodnu i za vrtlarenje i kućanske poslove, razmotrite CELLFAST ERGO univerzalnu sjekiru, težine 0,6 kg i duljine 26 cm. Ako tražite veću veličinu, ERGO univerzalna sjekira također je dostupna u varijantama 1,1 kg/43 cm i 1,6 kg/61,5 cm. S oštricom od kaljenog čelika i drškom ojačanim staklenim vlaknima, ove sjekire osiguravaju učinkovitu i sigurnu uporabu. Planirate obaranje drveta ili cepanje drva? Impresivna ERGO cjepačka sjekira - težine 1,2 kg i duljine 45 cm od CELLFAST-a - zajedno s većim modelima u istom rasponu (1,6 kg/61,5 cm, 2,5 kg/64 cm i 2,7 kg/93 cm), savršena su za posao. Razmotrite i naše cjepačke sjekire Fiskars, dostupne u veličinama od M do XL. Najveći modeli su dizajnirani za rezanje debla s promjerom većim od 30 cm, pružajući čvrsto i trajno izvođenje koje se nosi čak i s najzahtjevnijim zadacima. Sve vrtni alat koje nudimo su autentični proizvodi poznatih i vodećih marki s dugotrajnom prisutnošću na tržištu. Naša trgovina jamči samo premium kvalitetu.

Kupite Fiskars i CELLFAST sjekire po konkurentnim cijenama s besplatnom dostavom na kućnu adresu. Zapamtite da su visokokvalitetni alati za vrtlarenje pametna investicija u vašu udobnost pri radu, zdravlje i sigurnost. Pronađite takve alate u našoj internetskoj trgovini, sve bez prekomjernog opterećenja kućnog proračuna. Dajte nam priliku!