Paksi

Tawaran yang banyak dari alat berkebun kami merangkumi paksi dengan pelbagai saiz, dari alat ringan kecil yang sangat sesuai untuk kerja-kerja pembinaan kecil dan kemas, hingga kapak pemisah yang kuat yang paling sesuai untuk memotong kayu. Lihat pilihan kami dan lihat, bahawa anda tidak perlu mengeluarkan banyak wang untuk kapak kelas tinggi!

Sekiranya anda memerlukan kapak tujuan umum ringan untuk kegunaan kebun dan rumah tangga, belanjakan kapak universal ERGO 0.6 kg / 26 cm dari CELLFAST. Sekiranya anda berminat dengan model yang lebih besar, lihat kapak universal ERGO 1.1 kg / 43 cm atau 1.6 kg / 61.5 cm. Bilah yang diperbuat daripada keluli pengeras induksi dan pemegang yang diperkuat dengan kaca gentian menjamin kerja yang cekap dan selamat. Sekiranya anda menanam pokok atau menebang kayu api, kapak pemisah ERGO yang sangat kuat - 1.2 kg / 45 cm dari CELLFAST dan model yang lebih besar dari barisan produk yang sama (1.6 kg / 61.5 cm, 2.5 kg / 64 cm dan 2.7 kg / 93 sm). Lihatlah paksi pemisah Fiskars kami, yang terdapat dalam saiz dari M hingga XL juga. Yang terbesar bertujuan untuk memotong batang dengan diameter melebihi 30 cm. Ia kukuh, tahan lama dan tidak akan haus walaupun selepas penggunaan tugas berat. Semua alat berkebun yang kami tawarkan adalah produk asli dari jenama terkenal yang terkenal di pasaran yang telah bertahun-tahun muncul di pasaran. Anda hanya boleh membeli kualiti premium di kedai kami.

Pesan paksi Fiskars dan CELLFAST dengan harga yang kompetitif dengan penghantaran pulang percuma. Dan selalu ingat bahawa alat berkebun berkualiti tinggi adalah pelaburan yang menguntungkan dalam keselesaan, kesihatan dan keselamatan kerja anda. Anda akan menemui alat seperti itu di kedai dalam talian kami tanpa membahayakan anggaran rumah anda. Cubalah kami!