• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Topoare

Selecția noastră bogată de unelte pentru grădinărie include, desigur, topoare de diferite dimensiuni. De la unelte compacte și ușoare, ideale pentru lucrări mici de construcție și curățenie, la topoare robuste de tăiere perfect potrivite pentru despărțirea lemnului, avem tot ceea ce aveți nevoie. Explorați gama noastră și descoperiți că obținerea unei topoare de top nu trebuie neapărat să vă golească buzunarul!

Pentru o secure versatilă și ușoară, potrivită atât pentru grădinărie, cât și pentru treburile casnice, luați în considerare securea universală ERGO de la CELLFAST, care cântărește 0,6 kg și măsoară 26 cm. Dacă căutați o mărime mai mare, securea universală ERGO este disponibilă și în variante de 1,1 kg/43 cm și 1,6 kg/61,5 cm. Cu o lamă fabricată din oțel dur inductiv și un mâner întărit cu fibră de sticlă, aceste topoare asigură o operație eficientă și sigură. Aveți în plan să tăiați un copac sau să despărțiți lemne pentru foc? Impresionanta secure de despărțire ERGO - cu o greutate de 1,2 kg și o lungime de 45 cm de la CELLFAST - împreună cu modelele mai mari din aceeași gamă (1,6 kg/61,5 cm, 2,5 kg/64 cm și 2,7 kg/93 cm) sunt perfecte pentru asta. Luați în considerare, de asemenea, topoarele noastre de despărțire Fiskars, disponibile în dimensiuni de la M la XL. Cele mai mari modele sunt concepute pentru tăierea trunchiurilor cu un diametru de peste 30 cm, oferind performanță solidă și durabilă care rezistă chiar și celor mai exigente sarcini. Toate uneltele pentru grădinărie pe care le oferim sunt produse autentice de la branduri renumite și de top cu o prezență îndelungată în industrie. Magazinul nostru garantează doar calitate premium.

Cumpărați topoare Fiskars și CELLFAST la prețuri competitive cu livrare gratuită la domiciliu. Nu uitați că uneltele de grădinărit de înaltă calitate reprezintă o investiție înțeleaptă în confortul dvs. la locul de muncă, sănătatea și siguranța. Găsiți astfel de unelte în magazinul nostru online, fără a vă suprasolicita bugetul familial. Dați-ne o șansă!