• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Topoare

Oferta bogată a instrumentelor noastre de grădinărit include, desigur, axe de diferite dimensiuni, de la unelte mici ușoare care sunt ideale pentru lucrări minore de construcție și curățare, până la axe puternice de despicare care sunt cele mai potrivite pentru tăierea lemnului. Verificați selecția noastră și vedeți, că nu trebuie să cheltuiți o avere pe un topor de înaltă clasă!

Dacă aveți nevoie de un topor ușor de uz general pentru grădină și uz casnic, investiți în toporul universal ERGO de 0,6 kg / 26 cm de la CELLFAST. Dacă sunteți interesat de un model mai mare, consultați toporul universal ERGO 1,1 kg / 43 cm sau 1,6 kg / 61,5 cm. Lama din oțel întărit cu inducție și un mâner întărit cu fibra de sticlă garantează o muncă eficientă și sigură. Dacă plantezi să cazi un copac sau să tai lemne de foc, toporul puternic de rezistență ERGO Splitting - 1,2 kg / 45 cm de la CELLFAST și modele mai mari din aceeași linie de produse (1,6 kg / 61,5 cm, 2,5 kg / 64 cm și 2,7 kg / 93 cm). Aruncați o privire la axele noastre de despicare Fiskars, disponibile și în dimensiuni de la M la XL. Cele mai mari sunt destinate tăierii trunchiurilor cu un diametru de peste 30 cm. Sunt solide, durabile și nu se vor uza chiar și după utilizarea grea. Toate instrumentele de grădinărit pe care le oferim sunt produse originale de la brandurile de renume, lider pe piață, care sunt prezente pe piață de ani buni. Puteți achiziționa numai calitate premium la magazinul nostru.

Comandați axe Fiskars și CELLFAST la prețuri competitive cu livrare gratuită la domiciliu. Și amintiți-vă întotdeauna că instrumentele de grădinărit de înaltă calitate sunt o investiție profitabilă în confortul, sănătatea și siguranța în muncă. Astfel de instrumente veți găsi la magazinul nostru online fără a vă pune la buget bugetul de acasă. Încercați-ne!