• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Fejszék

Bőséges kertészeti eszközkínálatunk természetesen különböző méretű fejszéket is tartalmaz. Az apró, könnyű eszközöktől kezdve, amelyek ideálisak kisebb építési és rendrakási feladatokhoz, az erős hasító fejszéig, amely tökéletesen alkalmas fahasogatáshoz, mindenre van nálunk megoldásunk. Fedezze fel választékunkat, és fedezze fel, hogy egy minőségi fejsze megszerzése nem feltétlenül terheli meg a pénztárcáját!

Egy sokoldalú, könnyű fejsze számára, amely alkalmas kerti és háztartási feladatokhoz egyaránt, vegye figyelembe a CELLFAST ERGO univerzális fejszét, amely 0,6 kg-ot nyom és 26 cm hosszú. Ha nagyobb méretre van szüksége, az ERGO univerzális fejsze elérhető további méretekben is: 1,1 kg/43 cm és 1,6 kg/61,5 cm. Az indukciós keményített acélból készült penge és a üvegszállal megerősített nyél biztosítja ezeknek a fejszéknek az hatékony és biztonságos használatot. Tervezi egy fát kivágni vagy tűzifát vágni? A félelmetes CELLFAST ERGO hasító fejsze, amely 1,2 kg-ot nyom és 45 cm hosszú, valamint nagyobb méretű modellek ugyanebben a kategóriában (1,6 kg/61,5 cm, 2,5 kg/64 cm és 2,7 kg/93 cm), tökéletesek a feladathoz. Tekintse meg a Fiskars hasító fejsze kínálatunkat is, amelyek mérettől függően M-től XL-ig kaphatók. A legnagyobb modellek a 30 cm átmérőjű fatörzsek vágására vannak tervezve, masszív és tartós teljesítményt nyújtanak, amely még a legigényesebb feladatokat is kibírja. Minden kertészeti eszközünk olyan elismert és piacvezető márkák autentikus termékei, amelyek hosszú évek óta jelen vannak az iparágban. Üzletünk csak prémium minőséget garantál.

Vásároljon Fiskars és CELLFAST fejszeket versenyképes áron ingyenes házhozszállítással. Ne felejtsen el arra, hogy a minőségi kertészeti eszközök bölcs befektetések a munkakényelembe, az egészségbe és a biztonságba. Találja meg ezeket az eszközöket online áruházunkban, anélkül, hogy túlzottan megterhelné a háztartási költségvetését. Próbálja ki minket!