Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Сјекире

Богата понуда наших баштенских алата укључује наравно секире различитих димензија, од малих лаганих алата који су идеални за мање радове на грађевини и уређивању, до јаких цепанских секира које су најприкладније за сечу дрва. Погледајте наш избор и уверите се да не морате трошити богатство на секири високе класе!

Ако вам је потребна лагана секира за општу намену у башти и домаћинству, уложите у ЕРГО универзалну секиру 0,6 кг / 26 цм од ЦЕЛЛФАСТ. Ако вас занима већи модел, погледајте ЕРГО универзалну секиру 1,1 кг / 43 цм или 1,6 кг / 61,5 цм. Сечиво направљено од индукционо каљеног челика и дршка појачана фибергласом гарантују ефикасан и сигуран рад. Ако посадите дрво или сечете дрва за огрев, супер јака секира за цепање ЕРГО - 1,2 кг / 45 цм од ЦЕЛЛФАСТ-а и већи модели из исте линије производа (1,6 кг / 61,5 цм, 2,5 кг / 64 цм и 2,7 кг / 93 цм). Погледајте наше Фискарс цепајуће осе, доступне у величинама од М до КСЛ. Највећи су намењени за сечење трупаца пречника преко 30 цм. Чврсти су, издржљиви и неће се истрошити чак и након употребе са великим оптерећењима. Сви баштенски алати које нудимо су оригинални производи познатих, водећих брендова који су годинама присутни на тржишту. Врхунски квалитет можете купити само у нашој продавници.

Наручите Фискарс и ЦЕЛЛФАСТ секире по конкурентним ценама уз бесплатну доставу кући. И увек се сетите да су висококвалитетни баштенски алати исплативо улагање у ваш радни комфор, здравље и безбедност. Такве алате наћи ћете у нашој онлине продавници без да вам кућни буџет буде изложен ризику. Испробајте нас!