økser

Vårt brede utvalg av hageverktøy inkluderer selvfølgelig økser i ulike størrelser. Fra kompakte, lette verktøy ideelle for mindre bygge- og opprydningsoppgaver, til robuste klyveøkser som er perfekte for å dele tre, har vi deg dekket. Utforsk vårt utvalg og oppdag at å skaffe en toppkvalitets øks ikke nødvendigvis må koste mye!

For en allsidig, lett øks egnet for både hage- og husarbeid, vurder CELLFASTs ERGO universelle øks, som veier 0,6 kg og er 26 cm lang. Hvis du er på jakt etter en større størrelse, er ERGO universell øks også tilgjengelig i varianter på 1,1 kg/43 cm og 1,6 kg/61,5 cm. Med et blad laget av induksjonsherdet stål og et håndtak forsterket med glassfiber, sikrer disse øksene effektiv og sikker bruk. Planlegger du å felle et tre eller dele ved? Den imponerende ERGO Klyveøksen fra CELLFAST, som veier 1,2 kg og er 45 cm lang, sammen med større modeller i samme serie (1,6 kg/61,5 cm, 2,5 kg/64 cm og 2,7 kg/93 cm), er perfekte for oppgaven. Vurder også våre Fiskars klyveøkser, tilgjengelige i størrelser fra M til XL. De største modellene er designet for å kutte stammer med en diameter på over 30 cm og gir solid, holdbar ytelse som tåler selv de mest krevende oppgavene. Alle hageverktøyene vi tilbyr, er autentiske produkter fra anerkjente, markedsledende merker med langvarig tilstedeværelse i bransjen. Vår butikk garanterer kun førsteklasses kvalitet.

Handle Fiskars- og CELLFAST-økser til konkurransedyktige priser med gratis hjemlevering. Husk at høykvalitets hageverktøy er en klok investering i arbeidskomforten, helsen og sikkerheten din. Finn slike verktøy i vår nettbutikk, alt uten å belaste husholdningsbudsjettet ditt. Gi oss en sjanse!