• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

akselit

Laaja puutarhatyökaluvalikoimamme sisältää tietysti erikokoisia kirveitä. Pienistä, kevyistä työkaluista, jotka sopivat hyvin pieniin rakennus- ja siivoustöihin, aina vankkoihin halkaisukirveisiin, jotka sopivat täydellisesti puun pilkkomiseen, meillä on sinut katettu. Tutustu valikoimaamme ja huomaa, että huippuluokan kirveen hankkiminen ei välttämättä vaadi suurta rahasummaa!

Jos haluat monipuolisen, kevyen kirveen, joka soveltuu sekä puutarha- että kotitöihin, harkitse CELLFASTin ERGO-universaalikirvestä, joka painaa 0,6 kg ja on 26 cm pitkä. Jos etsit suurempaa kokoa, ERGO-universaalikirves on saatavilla myös versioina 1,1 kg/43 cm ja 1,6 kg/61,5 cm. Induktiokovetetusta teräksestä valmistettu terä ja lasikuidulla vahvistettu kahva takaavat näille kirveille tehokkaan ja turvallisen käytön. Aiotko kaataa puun tai pilkkoa polttopuita? Pelottava CELLFAST ERGO-halkaisukirves, joka painaa 1,2 kg ja on 45 cm pitkä, yhdessä saman sarjan suurempien mallien (1,6 kg/61,5 cm, 2,5 kg/64 cm ja 2,7 kg/93 cm) kanssa, ovat täydellisiä tehtävään. Harkitse myös Fiskarsin halkaisukirveitämme, jotka ovat saatavilla M-koosta XL-kokoon. Suurimmat mallit on suunniteltu yli 30 cm halkaisijan runkojen leikkaamiseen ja ne tarjoavat vankan ja kestävän suorituskyvyn, joka kestää jopa vaativimmat tehtävät. Kaikki tarjoamamme puutarhatyökalut ovat tunnettujen, markkinoiden johtavien tuotemerkkien aitoja tuotteita, joilla on pitkäaikainen läsnäolo alalla. Myymälämme takaa vain huippulaatua.

Osta Fiskarsin ja CELLFASTin kirveitä kilpailukykyiseen hintaan ilmaisella kotiinkuljetuksella. Muista, että korkealaatuiset puutarhatyökalut ovat viisas sijoitus työskentelymukavuuteesi, terveyteesi ja turvallisuuteesi. Löydä tällaiset työkalut verkkokaupastamme, kaikki ilman kotitalousbudjettiasi rasittamatta. Anna meille mahdollisuus!