• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Filtri proizvoda

Cijena

Setovi i paketi

Naši Setovi i paketi idealni su skupovi lukovica i sadnica koji će vam pomoći u planiranju atraktivnih aranžmana na cvjetnim gredicama. Ako tražite nove inspiracije, nemate vremena za sastavljanje narudžbe od nule ili vam treba velika količina lukovica, upravo ćete ovdje, u kategoriji Setovi i paketi, pronaći ono što tražite.

Da bismo vam olakšali odabir biljaka koje će stvoriti najdojmljivije kompozicije, u nastavku predstavljamo naše šarene setove lukovica. Crveni aranžman je set od tri vrste biljaka koje cvjetaju u nijansama crvene, sadrže čak 54 lukovice. Naručite ga kako biste iskoristili prazan prostor za koji još nemate ideje. Pogledajte i naše druge pakete - imamo, između ostalog, jarko narančastu kompoziciju, pastelno roza kompoziciju i kompoziciju žutih biljaka koje će unijeti još više sunca u vaš vrt. Zanimaju vas specifične vrste lukovica i sadnica? Pripremili smo nekoliko zanimljivih setova Drvenastih ljiljana - ove veličanstvene, visoke, obilno cvjetajuće biljke potpuno će transformirati izgled vašeg cvjetnog kreveta. Možda će vas privući i Iris - set s ljubičastim naglascima, set Jednostavne Frezije u bijeloj i plavoj, Amaryllis s jednostavnim cvjetovima - set od 5 sorti, ili Danlilija - set od 10 sorti. Ove bajkovito šarene kompozicije možete kupiti u našoj trgovini po posebnoj cijeni. Ako planirate opsežna sadnju, iskoristite naše posebne XXL pakete. Nudimo, između ostalog, Napuljski češnjak - veliki paket od 200 komada, i Češnjak s glavicama - veliki paket od 200 komada. Ova količina visokokvalitetnih lukovica omogućit će vam dizajniranje zadivljujućeg češnjaka! Obratite pažnju i na paket Ixia mješavina boja - veliki paket od 150 komada, i Jednostavna Frezija - mješavina boja - veliki paket od 100 komada. To su delikatne, iznimno šarmantne biljke s velikom dekorativnom vrijednosti.

Naručite velike pakete lukovica i uštedite: XXL pakete možete dobiti po atraktivnoj cijeni. Pozivamo vas da kupujete u našoj online trgovini vrtnim potrepštinama - brzo, jeftino, bez izlaska iz kuće i stajanja u redovima. Ne zaboravite na opciju besplatne dostave - pogledajte koliko možete uštedjeti s nama!

Nema proizvoda u ovoj sekciji