• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs

Sets en pakketten

Onze Sets en Pakketten zijn ideale combinaties van bollen en zaailingen die je helpen bij het plannen van aantrekkelijke arrangementen voor bloemperken. Als je op zoek bent naar nieuwe inspiratie, geen tijd hebt om een bestelling vanaf het begin samen te stellen, of een grote hoeveelheid bollen nodig hebt, dan vind je in de categorie Sets en Pakketten precies wat je zoekt.

Om je keuze van planten die de meest indrukwekkende composities zullen creëren te vergemakkelijken, presenteren we hieronder onze kleurrijke sets van bollen. De rode compositie is een set van drie plantensoorten die in tinten rood bloeien en bevat maar liefst 54 bollen. Bestel deze set om die lege ruimte in je tuin op te vullen waarvoor je nog geen ideeën hebt. Bekijk ook onze andere pakketten – we hebben onder andere een levendige oranje compositie, een zachte roze compositie en een samenstelling van planten in het geel, waardoor er meer zonlicht in je tuin schijnt. Geïnteresseerd in specifieke soorten bollen en zaailingen? We hebben enkele interessante sets met boomlelies voorbereid – deze majestueuze, hoge, rijkelijk bloeiende planten zullen het uiterlijk van je bloembed volledig veranderen. Misschien ben je ook geïnteresseerd in de Iris - een set met een paarse tint, de Enkele Freesia set in wit en blauw, Amaryllis met enkele bloemen - een set van 5 variëteiten, of de Daglelie - een set van 10 variëteiten. Je kunt deze sprookjesachtige kleurrijke composities in onze winkel kopen tegen een speciale prijs. Als je van plan bent om uitgebreid te planten, profiteer dan van onze speciale XXL-pakketten. We bieden onder andere Neapolitaanse knoflook - een groot pakket van 200 stuks en knoflook met bollen - een groot pakket van 200 stuks. Met deze hoeveelheid hoogwaardige bollen kun je een verbazingwekkend knoflookbloembed ontwerpen! Let ook op het pakket Ixia kleurenmix - een groot pakket van 150 stuks en de set Enkele Freesia - kleurenmix - een groot pakket van 100 stuks. Dit zijn delicate, uitzonderlijk charmante planten met een hoge decoratieve waarde.

Bestel grote pakketten bollen om te besparen: je krijgt XXL-pakketten tegen een aantrekkelijke prijs bij ons. We nodigen je uit om te winkelen in onze online tuinwinkel - snel, goedkoop, zonder je huis te verlaten en in de rij te staan. Vergeet niet de optie voor gratis levering - bekijk hoeveel je met ons kunt besparen!