• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tuotesuodattimet

Hinta

Sarjat ja paketit

Sarjat ja paketit -kategoriassa tarjoamme ihanteellisia yhdistelmiä sipuleita ja taimia, jotka auttavat sinua suunnittelemaan houkuttelevia asetelmia kukkapenkkeihisi. Jos etsit uusia inspiraatioita, sinulla ei ole aikaa koota tilausta alusta alkaen tai tarvitset suuren määrän sipuleita, löydät juuri sen, mitä etsit tästä kategoriasta.

Helpottaaksemme sinua valitsemaan kasveja, jotka luovat kaikkein näyttävimmät kompositiot, esittelemme alla värikkäitä sipulisarjojamme. Punainen kompositio on sarja kolmesta kasvilajista, jotka kukkivat punaisen sävyissä, ja sisältää jopa 54 sipulia. Tilaa se käyttääksesi tyhjää tilaa, jolle sinulla ei ole vielä ideoita. Tutustu myös muihin pakkauksiimme – meillä on muun muassa eloisa oranssi kompositio, pastellinroosa kompositio ja keltaisten kasvien kompositio, joka tuo lisää aurinkoa puutarhaasi. Kiinnostaako sinua tiettyjen sipulien ja taimien lajit? Olemme valmistaneet useita kiehtovia sarjoja Puuliljoista – nämä majesteettiset, korkeat, runsaasti kukkivat kasvit muuttavat kukkapenkkinsä ulkonäköä täysin. Ehkä myös Iris – violetti aksentti, Yksittäinen Freesia valkoisena ja sinisenä, Amaryllis yksittäisillä kukilla – 5 lajikkeen sarja tai Päivälilja – 10 lajikkeen sarja kiinnostavat sinua. Voit ostaa nämä satumaisen värikkäät kompositiot kaupastamme erikoishintaan. Jos suunnittelet laajamittaisia istutuksia, hyödynnä erikois XXL-pakettejamme. Tarjoamme muun muassa Napolin Valkosipulia – suuri paketti 200 kpl sekä Valkosipulia sipuleilla – suuri paketti 200 kpl. Tällainen määrä korkealaatuisia sipuleita antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella henkeäsalpaava valkosipulipenkki! Huomioi myös Ixia-värimix – suuri paketti 150 kpl, ja Yksittäinen Freesia – värimix – suuri paketti 100 kpl. Nämä ovat hentoja, poikkeuksellisen viehättäviä kasveja, joilla on suuri koristeellinen arvo.

Tilaa suuria sipulipaketteja säästääksesi: XXL-paketit ovat saatavilla houkuttelevaan hintaan meiltä. Kannustamme sinua ostamaan verkkopuutarhakaupastamme – nopeasti, edullisesti, ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa tai jonottaa. Muista ilmainen toimitusvaihtoehto – katso, kuinka paljon voit säästää meiltä!