• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Set och paketering

Våra Set och Paketeringar är ideala kombinationer av lökar och plantor som hjälper dig att skapa vackra arrangemang för dina blomsterrabatter. Om du letar efter inspiration, inte har tid att sätta samman en beställning från grunden, eller behöver ett stort antal lökar, är kategorin Set och Paketeringar den perfekta utgångspunkten för dig.

Vi har noggrant valt ut en variation av växter i varje set för att du enkelt ska kunna skapa iögonfallande kompositioner. Till exempel innehåller vår röda komposition en charmig blandning av tre växtarter som blommar i olika röda nyanser, med totalt 54 lökar. Detta set är perfekt för att ge liv åt de tomma utrymmen i din trädgård för vilka du ännu inte har några idéer. Utforska också våra andra Set och Paketeringar, inklusive våra kompositioner i levande orange, lugnande pastellrosa och strålande gul, alla designade för att införa en explosion av solsken och färg i din trädgård.

Är du intresserad av specifika växtarter? Upptäck våra set med Trädgårdsliljor – dessa majestätiska, höga växter som är kända för sin rikliga blomning kommer utan tvekan att förvandla dina blomsterrabatters utseende. Du kan också bli lockad av vårt Iris-set med sina slående lila accenter, eller kanske vårt set med Enkla Freesior i vitt och blått, Amaryllis-setet med fem sorter av enkla blommor, eller Daylily-setet med 10 olika sorter. Var och en av dessa färgstarka och förtrollande kompositioner finns tillgängliga till ett specialpris i vår butik.

Om du planerar omfattande planteringar, överväg våra speciella XXL-paketeringar, som det stora paketet med Neapolitansk vitlök – 200 st, eller Vitlök med lökar-paketet, även det med 200 st. Denna mängd högkvalitativa lökar kommer att möjliggöra för dig att designa en imponerande vitlöksrabatt! Missa inte heller vårt stora paket med Ixia i blandade färger – 150 st, och det stora paketet med Enkla Freesior i blandade färger – 100 st. Dessa är finstämda, exceptionellt charmiga växter med högt dekorativt värde.

Beställ stora Set och Paketeringar med lökar för att spara: du får våra XXL-paketeringar till ett attraktivt pris. Vi uppmanar dig att handla i vår online trädgårdsbutik – snabbt, billigt, utan att behöva lämna hemmet och stå i kö. Kom ihåg möjligheten till gratis leverans – se hur mycket du kan tjäna med oss!