• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Комплекти и опаковки

Нашите комплекти и пакети представляват идеални сетове от луковици и разсад, които ще ви помогнат да планирате атрактивни аранжименти за цветни лехи. Ако търсите нови идеи, нямате време да компилирате поръчка отначало или се нуждаете от голямо количество луковици, точно тук, в категория Комплекти и пакети, ще откриете това, което търсите.

За да улесним избора ви на растения, които ще създадат най-завладяващите композиции, по-долу представяме нашите цветни комплекти луковици. Червената композиция е сет от три вида растения, които цъфтят в нюанси на червено, съдържащи до 54 луковици. Поръчайте го, за да използвате празно пространство, за което все още нямате идеи. Също така, разгледайте и другите ни пакети - предлагаме сред другото ярка оранжева композиция, пастелно розова композиция и композиция от жълти растения, която ще внесе още повече слънце в градината ви. Интересувате ли се от конкретни видове луковици и разсад? Подготвили сме няколко интересни комплекта дървесни лилии - тези величествени, високи и обилно цъфтящи растения ще променят напълно вида на цветната ви леха. Може би също ще ви заинтригува и Ирис - комплект с лилав акцент, комплект от единични фрезии в бяло и синьо, Амарилис с единични цветя - комплект от 5 сорта или Денлейли - комплект от 10 сорта. Тези приказно цветни композиции можете да закупите на специална цена в нашия магазин. Ако планирате по-големи засаждания, използвайте специалните ни пакети размер XXL. Предлагаме сред другото неаполитански чесън - голям пакет от 200 броя, и чесън с глави - голям пакет от 200 броя. Такова количество луковици от високо качество ще ви позволи да създадете поразителна леха с чесън! Обърнете внимание и на пакета Ixia с микс от цветове - голям пакет от 150 броя, и Единична Фрезия - микс от цветове - голям пакет от 100 броя. Това са нежни, изключително обаятелни растения с висока декоративна стойност.

Поръчайте големи пакети луковици, за да спестите: при нас ще получите XXL пакети на атрактивна цена. Насърчаваме ви да пазарувате в нашия онлайн магазин за градински продукти - бързо, евтино, без да трябва да излизате от вкъщи и да чакате на опашка. Не забравяйте за опцията за безплатна доставка - вижте колко може да спестите с нас!

9.99 лв
19.92 лв
21.76 лв
33.20 лв
34.76 лв
43.27 лв
65.03 лв
66.49 лв
75.86 лв
75.86 лв
85.36 лв
87.30 лв