Остали производи за негу травњака

Добродошли у категорију где се окупљају производи неопходни за постављање и негу травњака. Овде ћете пронаћи корисне додатке и средства за заштиту травњака по конкурентним ценама. Одаберите првокласни квалитет и погледајте шта бисте више могли учинити за ваш травњак како би постао још украснији!

Ако сте тек одлучили да поставите травњак или вам травњак треба темељито подмлађивање, купите Таргет травњачко тло у великом, 50-литарском паковању. Ова продуктивна мешавина тресета врхунског квалитета и средње обогаћена је супстанцама које травама омогућавају да здраво и обилно клијају. Такође ћете наћи ефикасне хербициде у нашој продавници. Овај асортиман производа омогућиће вам да се решите корова са вашег травњака. Између осталог препоручујемо Мнисзек Ултра 070ЕВ средство за заштиту биља које у потпуности уништава коров, укључујући њихове корене. Сви производи доступни у овој подкатегорији могу се сигурно користити на травњацима, без ризика да се оштети травњак. Кликните на назив производа и прочитајте његов опис да бисте сазнали против корова се бори. Ако тражите друге проверене хербициде за травњак, посетите одељење за заштиту од инсеката, штеточина, болести и корова, где ћете пронаћи најшири избор тестираних средстава за заштиту биља.

Постављање и одржавање травњака не захтева много напора, нити мора бити скупо! Да би ваши напори донели задивљујуће резултате, користите наш избор производа за одржавање травњака. Купујте брзо и повољно по повољним ценама уз бесплатну доставу кући!