• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Alte produse pentru îngrijirea gazonului

Bine ați venit în categoria "Alte produse pentru îngrijirea gazonului", unde veți găsi toate produsele esențiale pentru înființarea și întreținerea unei peluze sănătoase. Aici oferim o gamă largă de accesorii utile și agenți de protecție pentru gazonuri la prețuri competitive. Alegeți calitatea de top și descoperiți cum puteți îmbunătăți și mai mult gazonul dumneavoastră pentru a-l face și mai frumos!

Dacă intenționați să înființați o peluză nouă sau dacă peluza existentă necesită o reînnoire extinsă, luați în considerare achiziționarea solului nostru pentru peluze Target într-un ambalaj generos de 50 de litri. Această amestec de înaltă calitate de turbă fină și turbă medie este îmbogățit cu nutrienți care promovează o creștere puternică și sănătoasă a ierbii. În plus, magazinul nostru oferă o selecție de erbicide eficiente. Aceste produse sunt formulate special pentru a elimina eficient buruienile din peluza dumneavoastră. Recomandăm în special Mniszek Ultra 070EW, un erbicid puternic care distruge complet buruienile, inclusiv rădăcinile. Aveți încredere că toate produsele din această subcategorie sunt sigure pentru utilizarea pe peluze și nu vor dăuna gazonului dumneavoastră. Faceți clic simplu pe numele produsului pentru a citi descrierea detaliată și pentru a afla împotriva căror buruieni specifice este destinat. Și dacă căutați mai multe erbicide de top pentru peluze, nu uitați să vizitați departamentul nostru "Protecție împotriva insectelor, dăunătorilor, bolilor și buruienilor" pentru cea mai largă gamă de agenți de protecție a plantelor de încredere.

Crearea și întreținerea unei peluze impresionante nu trebuie să fie o muncă intensă sau costisitoare! Pentru a obține rezultate remarcabile cu efort minim, explorați selecția noastră de produse pentru întreținerea peluzei. Puteți face cumpărături rapid, ușor și la prețuri accesibile, cu avantajul adăugat al livrării gratuite la domiciliu!

258.64 leu