• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от патисон

Открийте разнообразие от семена от патисон в нашия онлайн магазин. Тези очарователни сортове тиквички се отличават не само по размер и цвят на плодовете, но и по различните им кулинарни възможности. Защо да не им дадете шанс? Засейте ги в градината си и се насладете на богатството от хранителни вещества, включително витамини (като ниацин или витамин PP), каротеноиди, както и важни минерали като калций, фосфор и магнезий.

Не пропускайте възможността да изпробвате нашата хетеротична сортова "Поло", която е изключително устойчива на перонозпороза. Тази сортова произвежда средно до големи, вкусни плодове, покрити с нежна бяла кора. Освен "Поло", предлагаме и семена за сортовете патисон "Окра" и "Тоскана". Всички тези плодове могат лесно да се консервират, мариноват или добавят към свежи салати. Освен това, по-големите плодове от сорта "Поло" са отлични за пълнене и печене.

Не се колебайте! Изберете днес един от нашите сортове семена от патисон и обогатете градината си - и вашата трапеза - с тези универсални и питателни плодове.