• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Dovlecel-Turtiță

Descoperă o gamă variată de semințe de dovlecel-turtiță în magazinul nostru online. Aceste variante adorabile de dovlecei se remarcă nu doar prin diferențele în dimensiunea și culoarea fructelor lor, ci și prin multiplele lor utilizări culinare. De ce să nu le încerci? Plantează-le în grădina ta și bucură-te de o bogăție de nutrienți, inclusiv vitamine (cum ar fi niacina sau vitamina PP), caroten, precum și minerale esențiale precum calciu, fosfor și magneziu.

Nu rata ocazia de a încerca varianta noastră heterotică "Polo", care este notabilă pentru rezistența sa la mucegaiul pulbere. Această varietate produce fructe de mărime medie spre mare, delicioase, acoperite cu o coajă albă delicată. Pe lângă "Polo", oferim și semințe pentru varietățile de dovlecei-turtiță "Okra" și "Toscana". Toate acestea pot fi ușor conservate, murate sau adăugate în salate proaspete. Mai mult, fructele mai mari ale varietății "Polo" sunt candidați excelent pentru a fi umplute și coapte.

Nu ezita! Alege una dintre varietățile noastre de semințe de dovlecel-turtiță astăzi și îmbogățește-ți grădina - și masa ta - cu aceste fructe versatil și hrănitoare.

9.15 leu 15.25 leu
Promoția se încheie
Momentan Indisponibil
-40%
9.61 leu 16.01 leu
Promoția se încheie
Momentan Indisponibil
12.88 leu 21.47 leu
Promoția se încheie
Momentan Indisponibil
14.06 leu 23.44 leu
Promoția se încheie
Momentan Indisponibil
Pattypan squash - set de semințe de 3 soiuri de plante legumicole - -40%
41.19 leu 68.65 leu
Promoția se încheie
Momentan Indisponibil