• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kesäkurpitsa Patisson siemenet

Tutustu laajaan Kesäkurpitsa Patisson siemenvalikoimaamme verkkokaupassamme. Nämä hurmaavat kesäkurpitsalajikkeet erottuvat paitsi hedelmien koon ja värin erilaisuudessa myös monipuolisissa ruoanlaittomahdollisuuksissaan. Miksi et antaisi niille mahdollisuutta? Istuta ne puutarhaasi ja nauti runsaasta ravintoaineiden tarjonnasta, mukaan lukien vitamiinit (kuten niasiini tai vitamiini PP), karoteeni sekä tärkeät mineraalit, kuten kalsium, fosfori ja magnesium.

Älä jää paitsi tilaisuudesta kokeilla heteroottista "Polo"-lajiketta, joka on huomattavan vastustuskykyinen jauhehomeelle. Tämä lajike tuottaa keskikokoisia ja suuria, herkullisia hedelmiä, jotka ovat peitetty hienolla valkoisella kuorella. "Polo"-lajikkeen lisäksi tarjoamme myös siemeniä "Okra" ja "Toscana" Kesäkurpitsa Patisson -lajikkeille. Kaikki nämä voidaan helposti säilöä, säilyttää tai lisätä tuoreisiin salaatteihin. Lisäksi "Polo"-lajikkeen suuret hedelmät ovat erinomaisia täytettäviksi ja paistettaviksi.

Älä epäröi! Valitse yksi Kesäkurpitsa Patisson siemenvalikoimastamme tänään ja rikasta puutarhaasi - ja ruokapöytääsi - näillä monipuolisilla ja ravitsevilla hedelmillä.