• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Courgette, Patisson zaden

Ontdek een breed assortiment Courgette, Patisson zaden in onze online winkel. Deze charmante courgette-variëteiten vallen op door de verschillen in grootte en kleur van hun vruchten, maar ook door hun diverse culinaire toepassingen. Waarom zou je ze niet proberen? Plant ze in je tuin en geniet van een overvloed aan voedingsstoffen, waaronder vitamines (zoals niacine of vitamine PP), caroteen, evenals essentiële mineralen zoals calcium, fosfor en magnesium.

Mis de kans niet om onze heterotische "Polo" -variëteit te proberen, die opmerkelijk bestand is tegen valse meeldauw. Deze variëteit levert middelgrote tot grote, heerlijke vruchten gehuld in een delicate witte schil. Naast "Polo" bieden we ook zaden aan voor de "Okra" en "Toscana" Courgette, Patisson zaden variëteiten. Deze kunnen allemaal eenvoudig worden ingelegd, geconserveerd of toegevoegd aan verse salades. Bovendien zijn de grotere vruchten van de "Polo" -variëteit uitstekende kandidaten om te vullen en te roosteren.

Aarzel niet! Kies vandaag nog uit een van onze Courgette, Patisson zaden variëteiten en verrijk je tuin - en je eettafel - met deze veelzijdige en voedzame vruchten.