• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Patisszon vetőmag

Fedezze fel széles választékunkat Patisszon vetőmagokból online áruházunkban. Ezek a bájos tök fajták nemcsak a gyümölcsük méretében és színében különböznek, hanem számos kulináris felhasználásukban is. Miért ne próbálná ki őket? Ültessen belőlük kertjébe, és élvezze a gazdag tápanyagtartalmat, beleértve a vitaminokat (például a niacint vagy a PP-vitamint), a karotint, valamint az alapvető ásványi anyagokat, mint a kalcium, a foszfor és a magnézium.

Ne hagyja ki az alkalmat, hogy kipróbálja heterotikus "Polo" fajtánkat, amely jelentősen ellenálló a peronoszpóra ellen. Ez a fajta közepes nagyságú, ízletes gyümölcsöket terem, amelyeket egy finom fehér héj fedi. "Polo" mellett kínálunk "Okra" és "Toscana" Patisszon vetőmag fajtákat is. Ezek mindegyike könnyen savanyítható, tartósítható vagy friss salátákhoz adható. Ráadásul a "Polo" fajta nagyobb gyümölcsei kiválóan alkalmasak töltésre és sütésre.

Ne habozzon! Válasszon ma egyet Patisszon vetőmag fajtáink közül, és gazdagítsa kertjét - és étkezőasztalát - ezekkel a sokoldalú és tápláló gyümölcsökkel.