• 1,490.00 kr For å bruke gratis frakt,
    må du bestille varene for minimum

Kaliumsåpe

Kaliumsåpe er et utmerket, flerbruksprodukt som kan brukes i hagearbeid på mange forskjellige måter. Det vil hjelpe deg med å rengjøre hagearbeid - hagesaks og saks, podekniver, raker, spader og annet verktøy, i tillegg til gryter, såmagasiner og hotbeds - praktisk og raskt. Dette rengjøringsmiddelet kan også brukes til plantebeskyttelse. Er du interessert i mer informasjon? Vi inviterer deg til å lese og bla gjennom vårt produktutvalg!

Du vil kjøpe kaliumsåpe i store, brukervennlige pakker fra anerkjente produsenter i vår butikk. Vi anbefaler blant annet Agrecol Kaliumsåpe i 500 ml flasker. Den er enkel å påføre takket være sin flytende form. Løs det i varmt vann for å få et 100% naturlig, eksepsjonelt effektivt rengjøringsmiddel. En kaliumsåpeløsning kan også brukes til å tørke av planteblader - det viser seg å være en miljøvennlig metode for å bekjempe skadedyr som bladlus, mealybugs og fruktececanium. Produktet som tilbys her øker også trekkraft, og dermed øker det effektiviteten av både naturlig og kjemisk avskjæring med beskyttelsesmidler. Du vil kjøpe den effektive kaliumsåpen til en rimelig pris med rask og pålitelig levering i hjemmet i butikken vår. Ta en titt på andre tilbud vi har utarbeidet for deg. La oss overraske deg med de interessante nye produktene fra sanitærhygiene og lære hvordan du kan ta enda bedre vare på hagen din.

Vi inviterer deg til en hyggelig og praktisk shoppingtur til hagebutikken vår - høy kvalitet til en rimelig pris for alle er vårt motto!