• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Kaliumtvål

Kaliumtvål är en utmärkt, mångsidig produkt som kan användas i trädgårdsskötsel på olika sätt. Det hjälper dig att rengöra trädgårdsredskap - trädgårdsaxar och saxar, ympningsknivar, krattar, spade och andra verktyg, samt krukor, såddbrickor och hotbeds - bekvämt och snabbt. Detta rengöringsmedel kan också användas för växtskydd. Intresserad av mer information? Vi inbjuder dig att läsa och bläddra igenom vårt produktutbud!

Du kommer att köpa kaliumtvål i stora, lättanvända förpackningar från kända tillverkare i vår butik. Vi rekommenderar bland annat Agrecol Kaliumtvål i 500 ml flaskor. Den är lätt att applicera tack vare sin flytande form. Lös det i varmt vatten för att få ett 100% naturligt, exceptionellt effektivt rengöringsmedel. En kaliumtvålslösning kan också användas för att torka av växtlöv - det visar sig vara en miljövänlig metod för att bekämpa skadedjur som bladlöss, mjölbuggar och fruktlakan. Produkten som erbjuds här ökar dragkraften, och därför ökar effektiviteten för både naturlig och kemisk gröddamm med skyddsmedel. Du köper den effektiva kaliumtvålen till överkomligt pris med snabb, pålitlig hemleverans i vår butik. Ta en titt på andra erbjudanden som vi har förberett för dig. Låt oss överraska dig med de intressanta nya produkterna från avdelningen för sanitär hygien och lära dig hur du kan ta ännu bättre hand om din trädgård.

Vi inbjuder dig till en trevlig, bekväm shoppingresa till vår trädgårdsbutik - hög kvalitet till det pris som är överkomligt för alla är vårt motto!