• RM700.00 Untuk memenuhi syarat untuk penghantaran percuma
    anda perlu membuat tempahan minimum

Sabun kalium

Sabun potasium adalah produk yang sangat baik, pelbagai guna yang dapat digunakan dalam berkebun dalam pelbagai cara. Ia akan membantu anda membersihkan alat berkebun - gunting dan gunting taman, cantuman pisau, rake, penyodok dan alat lain, serta periuk, dulang benih dan sarang panas - dengan mudah dan cepat. Ejen pembersih ini juga boleh digunakan untuk perlindungan tumbuhan. Berminat dengan lebih banyak maklumat? Kami menjemput anda untuk membaca lebih lanjut dan menyemak imbas melalui pemilihan produk kami!

Anda akan membeli sabun potasium dengan pakej besar dan mudah digunakan dari pengeluar terkenal di kedai kami. Kami mengesyorkan, antara produk lain, sabun Agrecol Potassium dalam botol 500 ml. Ia mudah untuk memohon terima kasih kepada bentuk cecairnya. Selesaikannya dalam air suam untuk mendapatkan 100% agen pembersihan semula jadi yang sangat berkesan. Larutan sabun kalium juga boleh digunakan untuk mengelap daun tumbuhan - ia terbukti sebagai kaedah yang mesra alam untuk memerangi perosak seperti aphids, mealybugs dan lecanium buah. Produk yang ditawarkan di sini meningkatkan daya tarikan, oleh itu ia meningkatkan kecekapan penuaian tanaman semula jadi dan kimia dengan agen pelindung. Anda akan membeli sabun potassium yang cekap pada harga yang berpatutan dengan penghantaran rumah yang cepat dan boleh dipercayai di kedai kami. Lihatlah tawaran lain yang telah kami sediakan untuk anda. Marilah kita mengejutkan anda dengan produk-produk baru yang menarik dari jabatan kebersihan kebersihan dan belajar bagaimana anda boleh mengambil penjagaan yang lebih baik dari taman anda.

Kami menjemput anda untuk perjalanan membeli-belah yang menyenangkan dan menyenangkan ke kedai taman kami - berkualiti tinggi untuk harga yang berpatutan untuk semua orang adalah moto kami!