• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kalijev sapun

Kalijev sapun je odličan, višenamjenski proizvod koji se u vrtlarstvu može koristiti na različite načine. Pomoći će vam u čišćenju vrtnih alata - vrtnih škara i škara, noževa za cijepljenje, grablje, lopate i drugog alata, kao i posuđa, sjedala i gredica - prikladno i brzo. Ovo sredstvo za čišćenje može se koristiti i za zaštitu biljaka. Zanima vas više informacija? Pozivamo vas na daljnje čitanje i pregledavanje kroz naš izbor proizvoda!

Kalijev sapun kupit ćete u velikim, lako dostupnim pakiranjima poznatih proizvođača u našoj trgovini. Između ostalih proizvoda preporučujemo sapun Agrecol s kalijem u bočicama od 500 ml. Lako se nanosi zahvaljujući tekućem obliku. Otopite je u toploj vodi kako biste dobili 100% prirodno, izuzetno učinkovito sredstvo za čišćenje. Otopina kalijevog sapuna može se koristiti i za brisanje lišća biljke - dokazuje se kao ekološki prihvatljiva metoda u borbi protiv štetočina poput lisnih uši, pahuljica i voćnog lekanija. Ovdje ponuđeni proizvod povećava i prianjanje, što povećava učinkovitost prirodnog i kemijskog prašenja usjeva zaštitnim sredstvima. Efikasni kalijev sapun kupite po pristupačnoj cijeni uz brzu i pouzdanu dostavu na kućnu adresu u našoj trgovini. Pogledajte i ostale ponude koje smo pripremili za vas. Dopustite da vas iznenadimo zanimljivim novim proizvodima odjela sanitarne higijene i naučimo kako možete još bolje brinuti o svom vrtu.

Pozivamo vas na ugodan, prikladan shopping izlet u našu vrtnu trgovinu - visoka kvaliteta za cijenu pristupačnu svima je naš moto!